krchulj Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Posetite www.strikeback.9f.com Site i nije bas neki ja sam ga pravio i to jos u front page-u. Mozete da skinte neke od pesama sa www.mp3.com/strikeback1 pa napisite sta mislite. (i nemojte da obracate paznju na produkciju). Quote
Chicken Little 420 Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Tu si covece... Dobio sam vas prvi demo snimak i svidja mi se... Muzika je neki Power/Core Metal sa elementima Srpskog etna... Produkcija nije bajna ali bolja od nekih snimaka koje sam cuo na ovim prostorima... Samo napred!!! Quote
Chicken Little 420 Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Nije valjda da niko nije slusao StrikeBack? Ako volite Enjoy Sarmu (Reborn Power period) ovo ce vam se sigurno svideti... Quote
cowboy from hell Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 Gledao sam ih na obrenovackoj gitarijadi i bili su odlicni. Puno energije i odlican scenski nastup. Quote
krchulj Posted July 24, 2003 Author Report Posted July 24, 2003 StrikeBack ce svirati u Shidu 15. ili 16. Avgusta na 'Underground hard festivalu ' i u Beceju 2. avgusta na 'Mikrofonija festivalu" Za Mikrofonija festival za to ste vec culi a sto se tice Underground hard fetstivala u Sidu, ovo je treci po redu, svirali smo i prosle godine i bilo je super. Organizatori kazu da ce ove godine biti jos bolje organizovano (nadam se da ce bar razglas biti bolji). Quote
krchulj Posted July 24, 2003 Author Report Posted July 24, 2003 Pa mi smo hteli ali nam je organizator rekao da smo sme kasno javili... Quote
Bloodline Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 E jedva cekam da vas cujem u Beceju 23.08., a mogu da pretpostavim da je super muzika na osnovu komentara mog frienda Darka iz teorije haosa .!!!!!!! a: a: a: a: a: a: a: Quote
krchulj Posted July 30, 2003 Author Report Posted July 30, 2003 Nije valjda da niko nije slusao StrikeBack? Ako volite Enjoy Sarmu (Reborn Power period) ovo ce vam se sigurno svideti... Ako volite Enjoy Sarmu svidece vam se sigurno jer je nas novi peavc Darko Hablik (bivsi Sarmin pevac). Jos nije sigurno ali ce verovatno ici sa nama u Becej, ali ce sigurno pevati na albumu. Quote
Chicken Little 420 Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Krculj, hocemo li piti piva u Beceju? Quote
krchulj Posted August 3, 2003 Author Report Posted August 3, 2003 Naravno!!! Ustvari ja i nisam neka pivopija ali cu zato crevom da sprovenem vinjak u venu . Ipak moram s tobom da udarim bar tri komada (jedno ko nijedno, dva nemoze jer se na par pije samo na sahranama)... Quote
Apeiron Posted August 3, 2003 Report Posted August 3, 2003 Samo da kazem da ce ovaj bend biti predstavljen na SERBIAN METAL PORTALU u update-u koji je u pripremi. Pozdrav! Quote
krchulj Posted August 8, 2003 Author Report Posted August 8, 2003 Konacno smo postavljeni na www.serbian-metal.org . Posebno hvala Darku (theory of chaos) preko koga je sve islo i koji je napisao recenziju. Jos jedna stvar... Festival u Shidu je pomeren na 22. 8. ali sviracemo i tamo i na mikrofoniji sledeceg dana, a imamo svirku i u Kovinu (sviramo kao predgrupa Nevernim Bebama :?) 21.8. znaci tri dana za redom . Cim budem imao vise informacija o festu u Shidu javicu (ako neko drugi, npr. organizator, to ne uradi pre mene), znam samo da ce svirati jos jedan bend iz BG-a, na foru Deftones-a i dva GRIND benda. Quote
krchulj Posted October 19, 2003 Author Report Posted October 19, 2003 Postavio sam (jos nije odobrena, znate kako ide procedura na www.mp3.com, mora da se ceka 48h) novu verziju pesme Build My Sin (sa Hablikom) na www.mp3.com/strikeback1 pa preslusajte i recite sta mislite. Uskoro ce biti gotov i ceo album, bice 12 pesama i mozda neka multimedija (spot, mini home video, ili tako nesto). Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 ovaj link za pesme nesto ne radi????? Quote
Chicken Little 420 Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Samo napred i nemoj da mi nisi poslao CD kada bude bio zavrsen... Quote
krchulj Posted October 21, 2003 Author Report Posted October 21, 2003 Prvo hopni pa reci skoch (ili tako nesto) Moracete jos malo da sacekate, oni sa www.mp3.com jos uvek nisu odobrili... Quote
krchulj Posted October 28, 2003 Author Report Posted October 28, 2003 konacno su odobrili 'Build my sin' pa izvol'te poslusati Quote
krchulj Posted November 17, 2003 Author Report Posted November 17, 2003 Update-ovao sam site pa ako nekog interesuje... Ko bude pogledao site obavezno neka pogleda manifest... Quote
Galadriel Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Momci svaka vam čast,mnogo dobro zvučite uživo!!! Ja sam gledala 2 vaša nastupa i stvarno ste mi se mnogo dopali!!! Inače skoro svaki ponedeljak vaše pesme se vrte na radiju Obrenovac!!!! Quote
krchulj Posted January 16, 2004 Author Report Posted January 16, 2004 Upload-ovao sam jednu pesmu na http://museeks.com/artists/1/StrikeBacK.shtml Aj' skidajte pa javite sta mislite. Quote
Bloodline Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Ljudi, daj da se organizuje neko krljanje u Kikindi, Darko mi rece da zelite da sviramo zajedno !!! Quote
krchulj Posted May 29, 2004 Author Report Posted May 29, 2004 Ma da bre! Samo da se nadje neki prostor, mi cjemo da donesemo binsku i ako treba i razglas. I onda... Quote
lemmy sixx Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Ajde salji demo pa da vas cuju i u Subotici. Quote
Recommended Posts