lemmy sixx Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 E bas sam se iznenadio sa muzikom!Odlicno!Samo rokajte! Quote
krchulj Posted June 6, 2004 Author Report Posted June 6, 2004 Oce biti nesto il` ne ??? Radimo na tome... Kad' sam ti video avatar palo mi je na pamet: Je l' idete ti i Darko na Metallicu. Iz Kovina ide jako malo ljudi, ne ide chak ni Mladen (Ambush) a on je bio i chlan njihovog fan-kluba. Ako idete daj da se organizujemo neshto . Quote
krchulj Posted December 7, 2004 Author Report Posted December 7, 2004 (edited) Skoro smo zavrshili snimanje (posle godinu i kusur dana ), imamo sredjenih 7 pesama (josh 5 treba da se srede), tako da ako ima zainteresovanih fanzinasha, urednika radio emisija isl., poshaljite mi adresu na PP pa cju da vam poshaljem CD, ili josh bolje ako idete na Machine Head, kontaktirajte me pa da se nadjemo. Edited December 7, 2004 by krchulj Quote
krchulj Posted December 7, 2004 Author Report Posted December 7, 2004 Ko si bre sad ti?! Shta ti uopshte hocjesh? Ustvari znam ko si, tj. ne znam da l' si onaj kojem sam unishtio zdravlje, i zbog mene je malo slabiji u levu ruku i ima astmu , ili onaj kojem je u subotu rodjendan a nije me zvao, a i duzan mi je neke pare . Quote
Skullwrecker Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Ja sam onaj kome si sjebo zdravlje! Krculje... KRVAVO CU TI SE OSVETITI!!! Upamti moje reci. Majke ti ga spopandrknem, da mi nisi razjebo levu ruku bio bih najbrzi gitarista na svetu i dva sela vise! Platices mi! Ej nego Krculje, aj mi pevas u bendu al bez da sviras gitaru. Bazuka, Mladja, Pavic, Ja i Ti if ju vont. Obradjujemo Sabbath, Billy Idola, Deep Purple, Maidene, Priste, Testament i tako to... Aj javi, mail mi je [email protected]. Mecko jedna! Quote
Skullwrecker Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Ziveo Strike Back! Jos da oces da uzmes moj logo... Eto, vi's da ne spamujem! Quote
krchulj Posted December 12, 2004 Author Report Posted December 12, 2004 Ziveo Strike Back! Jos da oces da uzmes moj logo... Eto, vi's da ne spamujem! Pa kad' pro-pain ima istu foru s pesnicom. Plagijatoru! Quote
Skullwrecker Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Jedi govedinu, ja nisam znao za Pro-Pain kad sam uradio taj logo! JA PLAGIJATOR?!? Naso se ko ce da mi kaze. E, btw. medo, sluso sam onaj tvoj promo sto s' dao Jovketu za rodjendan. Pazi, mjuz je do jaja, ona balada jebe kevu ali Krculje, jel bas MORAS tolko da se deres? Nego, aj mi napisi tracklisting, ne znam imena vecine pesama. Quote
krchulj Posted January 6, 2005 Author Report Posted January 6, 2005 jel bas MORAS tolko da se deres? da... kada budem odradio Iron Maiden tribute sa mladjom onda cju da pevam... do tada... ne znam shta sam mu tachno narez'o tako da ev ti od prilike track list; 1. Intro 2. World of lies 3. Build my sin 4. I still exist 5. Blood 6. Existence e za dalje ne znam balada je secet to you ima sigurno i I don't wanna die i mozda mortal creation (nju cjesh da provalish po refrenu) ako ima neka brza to je Inside of mine heads sigurno nema Quote
Skullwrecker Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Joooooj, Medo ! Uvatila ti se paučina na forumu. Niko te ne voli. You are a castaway!!! Quote
krchulj Posted February 28, 2005 Author Report Posted February 28, 2005 jel zna neko gde je doboš Bolje paučina nego 10 tvojih postova. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 e krchulj preslusao ja najzad onaj demo i odusevio sam se!!! ozbiljno pesme su DO JAJA odlicno samo nastavite tako! Strikojebac... amh... i mean.. StrikeBack!! Quote
Chicken Little 420 Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Da li je gotov vise album? Stvarno ste ga oduzili... Mislim da je materijal jako dobar!!! Jedan od najboljih kod nas... Sigurno... Salji kolega!!! Quote
krchulj Posted April 22, 2005 Author Report Posted April 22, 2005 joj, ne pitaj nishta. Tako je to kad sve sam radish. Snimak je gotov, ali ove okolne stvari nisu, promo fotke, omot, trebalo bi i da snimimo spot... Chim bude sve gotovo shaljemo svima kojima smo obecjali, a ima vas... koliko promo kopija treba da poshaljemo... toliko necjemo ni da prodamo Imam josh jedan bend za tebe, Ljuba iz Ambusha, bubnjar isto iz Ambusha, basista iz StrikeBacka i ja. Sviramo neki tribal/komercijala/metal, H shtim, perkusije, malo i pevamo, nije samo growl/scream imamo vecj nekoliko gotovih pesama, trebalo bi shto pre da ih snimimo. Bicje i turneja sa Ambushom i josh nekim kovinskim bendovima na leto. Skrpili smo celu binsku i razglas, josh samo rasvetu da navarimo i da nadjemo nekog da nas vozi, mada i za to vecj imamo neke ljude koje mozemo da iscimamo. Quote
krchulj Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 Sviramo u petak u filozofu na demo mastersu, eto prilike da nas vide i drugari iz Beograda Quote
krchulj Posted May 30, 2005 Author Report Posted May 30, 2005 pa dobro, podelili smo 30 diskova u petak i niko da se javi, da kaže "dobro je", "nije ni za k***c", bilo šta Quote
Skullwrecker Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Krculje smrade, FIRECRACKER se pise spojeno! Inace, Firecracker radi DISCONNECT Quote
Skullwrecker Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 I SYMPHONY OF DESTRUCTION, onda ACE OF SPADES, DON'T KILL YOURSELF TO LIVE i PARANOID. A HATESPIT se vise ne zove HATESPIT nego bem li ga, ce smislimo. Quote
krchulj Posted July 11, 2005 Author Report Posted July 11, 2005 ej, ne zanima me pa nisam zainteresovan Quote
Skullwrecker Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Samo ti kradi fore... Zdopi medvedja, to je moja recenica!!! Quote
Recommended Posts