krchulj Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 ovaj mi se više svidja. Kupljeno! Quote
Chicken Little 420 Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Pare mozes poslati na dobro poznatu adresu! Kad ce taj CD da stigne, a? Quote
krchulj Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 Pare mozes poslati na dobro poznatu adresu! Kad ce taj CD da stigne, a? Znaš da uvek moramo da kasnimo sa slanjem diskova zbog nekih gluposti Sad nemamo ma šta da štampamo omot. Quote
krchulj Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 Joj, sad kad sam video onaj prethodni post sam se setio da treba da šaljem diskove . Izvini Darko, znaš da mi je pamćenje malo slabije. Nego, zašto sam došao ovde: StrikeBack svira 21.10. u Obrenocu... čisto da i ovde to spomenem, inače ima tema na "koncert, okupljanja..." i tako... Quote
krchulj Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 U petak sviramo na demo mastersu neki thrash/metalcore tribute, pa ko voli ovu komercijalnu varijantu neka navrati... Sviraćemo sledeće stvari: Machine Head - Old (osim ako nam sutra panduri opet prekinu probu pa ne stignem da je "utanačimo") Machine Head - the blood the sweat the tears Sepultura - territory Soulfly - eye for an eye Hatebreed - I will be heard + dve-tri autorske Quote
_Grotesque_ Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Dobar izbor! Nego, koja je to faza Mastersa? Quote
_Grotesque_ Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 @Krchulj!! Covece, JAVI SE da se dogovorimo oko Rock Sastanka! Quote
krchulj Posted April 25, 2007 Author Report Posted April 25, 2007 StrikeBacK ponovo radi! U stvari, s obzirom smo u CounterIgnition-u bivši bubnjar, basista i ja, odlučili smo da ipak uzmemo jedno 5-6, možda i više starih pesama... Tako da bi bilo dobro da se spoje ova tema i Counterignition tema sa thrash sobe i da se nazove Counter-Ignition (ex-StrikeBack). Quote
krchulj Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 neki ljudi su znali i pre par godina da ce ovako da se zavrsi, samo im nisam verovao Quote
SilentMan Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Skinuo one stvari s myspace-a... Ko vam je vokal? Pricao mi je Mladja da radi na nekim rifovima... Ovo je extra! Quote
krchulj Posted May 11, 2007 Author Report Posted May 11, 2007 (edited) Pa ja sam vokal, 'bem mu mater ! al, ako mene pitaš ovaj demo sam otpevao ko bolestan. U stvari i jesam bio malo prehladjen... Jebiga, nisam popio pivo pre nego što sam počeo da snimam, a pivo mi baš pomaže, dobijem duplo veći raspon, plus mi i scream i growl bolje zvuče. Al ne valja ni mnogo da popijem, onda falširam . Radi Mladja na rifovima, komplikuje mi život... Sve smišlja neke neparne i komplikovane . Super nam ide, baš smo kompatibilni, jedan napravi pesmu pa pošalje ovom drugom, pa je ovaj drugi doradi, pa je pošalje ovom prvom, pa je ovaj prvi doradi, i tako u krug... onda malo zajedno, sednemo pa kenjamo . Imam materijala za 2 albuma minimum, a još treba i basista i bubnjar tu da malo doprinesu... Ima da bude do jaja... Edited May 11, 2007 by krchulj Quote
SilentMan Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Pa ja sam vokal, 'bem mu mater ! Ajde Medo, nece se lazemo... Svi znamo da ti ne znas da pevas...! Zato lepo reci, koga ste unajmili? Quote
Recommended Posts