Wolflord Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 E da ajde sada malo pljujte Slayer Ne dirajte mi Slayer!!! To je jedan od najboljih metal bendova u istoriji!!! Quote
Wolflord Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 JBG sta da se drugo ocekuje od glupih amerikanaca...Slayer su klasican primer glupih amerikanaca... Kazete da su glupi sao zato sto su 80% Slayer fanova cistokrvni vandali i huligani! Quote
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Jebiga,ovde uvek nekog osporavaju.Slayer nije komercijalno smece samo zbog toga sto jedu hamburger i piju koka kolu.To i nije toliko troo,ali zato poseduju znanje na kom 99% bendova moze da im zavidi.Znaju da sviraju,postavili su temelje u metal muzici i pored svega opstali su na sceni.E to je za mene uspesan bend.Bolje da se prebacimo na temu slayer,sve ce da nas banuju sa foruma Quote
StarbreakeR Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Ne sporim ja da su oni veliki bend. Za mene je to govno neopevano. Dodji mi kao jeftina seljacka verzija jace Metalike. Ja se skroz slazem! Quote
StarbreakeR Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Kazete da su glupi sao zato sto su 80% Slayer fanova cistokrvni vandali i huligani! E a to je bas za pohvalu...ajde molim te... Quote
Black desire Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Slayer je debilan bend, za isfrustrirane teenagere, koji su optereceni ratom i pubertetskom agresijom, O da, mi smo Slayer i mi smo ultra opasni, i ne zaboravite da kupite sve nase albume.... Quote
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Pa to je poenta thrash-a,rat,politika i te fore.nema tu satane i mracnih cardaka na mesecini pored sume u kojoj zavijaju gladni vukovi... Quote
RokateLi Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Hehe, bravo, Death_cult... ovaj put si im lepo rek'o Slayer ima jebacke rifove i haoticne solaze, ko da su tu bitini textovi... Ja bi ih opusteno slusao i da su samo instrumentalni bend, why not? To se punkeri vade na foru textovi su bitni i sl. i zato im je muzika tako zalosna... Klasicna muzika nema nikakvu poruku pa jebe kebe Varg - kralj, jer je jedini uklopio i jedno i drugo + atmosfericnost Quote
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 pankeri nemaju gram mozga,pre bi rekao da im je zbog toga muzika zalosna.bar one koje ja znam nemaju mozga Znaci uglavnom neki teror,genocid,politicki sistemi,setite se samo spota territory od sepulture,gde je sniman i na sta se baca akcenat,seassons in the abyss,dittohed,bloodline se malo razlikuje,dobro to je soundtrack za drakulu Uz sve te tekstove rifovi razvaljuju tako da se toliko uneses u tu snagu,bes da ti textovi padaju odma u drugi plan. Quote
a Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 PANK NIJE MRTAV... KO NE VOLI PANK NE VOLI NI MATER SVOJU... Quote
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 haha,ovo je bila izjava do bola.znaci da i moja keva treba da slusa pank? Quote
23/16 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 pankeri nemaju gram mozga,pre bi rekao da im je zbog toga muzika zalosna.bar one koje ja znam nemaju mozga Tako je mozda u tvom selu. Quote
Josif Visarionovič Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 dal je selo ili nije ipak tako nesto postoji,od toga ne mozes da pobegnes kao cinjenice Quote
23/16 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Meni se cini da sto je muzicki zanr ekstremniji vise ga idiota bez mozga slusa. Mozda gresim... Quote
Josif Visarionovič Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 znaci slayer slusaju idioti? Quote
StarbreakeR Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Zezam se...slusa ga kome se svidja Quote
Black desire Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Epa da ne beshe puncka...ne bi bilo ni thrasha, pa ni SLEJERA... Quote
Josif Visarionovič Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 ali je cinjenica da je punk tesko sranje,a kad vec pominjes i ti slayer sad vidi gde su oni otisli a gde se punk zadrzao.nije se makao Quote
RokateLi Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 znaci, od sad pa nadalje, tema se zove "Najbolji punk metal tekst".... 'cause i wanna be anarchy, no dog's body Quote
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 znaci, od sad pa nadalje, tema se zove "Najbolji punk metal tekst".... 'cause i wanna be anarchy, no dog's body Ne budi na kraj srca - kad moze na nu - metalu da postoji tema Najbolji rif, sto da ne i ovo Quote
Novaliis Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Varg - kralj, jer je jedini uklopio i jedno i drugo + atmosfericnost Quote
Wolflord Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 (edited) Ja se skroz slazem! Ti me uopste ne cudis.Koliko sam skontao ti si imao onu provalu da Bon dzovi ima vise inspiracije od Slayera!Pffffff!Svaka ti cast! Edited July 25, 2006 by Wolflord Quote
Recommended Posts