KinSlayer Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 A sto se teme tice - za mene je Emperor vrh u svakom pogledu, pa i sto se tekstova tice! Quote
Novaliis Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Varg je govno i treba da trune u zatvoru! Edit: Jebeni psihopata! Oho, mislim da nakon ove izjave nema sta vise da se diskutuje. Prosvetljen sam. Quote
KinSlayer Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Oho, mislim da nakon ove izjave nema sta vise da se diskutuje. Prosvetljen sam. Drago mi je sto sam te prosvetlio! Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 ja ne spamujem temu,izgleda da ovde jedino ja postavljam textove a vi vec 10 dana idete u off topic.mogu jedino da spamujem vas off topic Quote
deadsy Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Varg je govno i treba da trune u zatvoru! Edit: Jebeni psihopata! Potezes prejake rijeci.. Quote
KinSlayer Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Potezes prejake rijeci.. Mozda...verovatno si u pravu... Ali ubistvo u samoodbrani... 19 puta ubosti nekog s ledja... Edited August 4, 2006 by KinSlayer Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 pa znas kako kazu,napad je najbolja odbrana,a varg je garant racunao da ce to da mu prodje na sudu Quote
Black desire Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ova tema moze da promeni ime u 'Najbolji post o Vargu' Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 haha,imas pravo.ili bolje da forum nosi ima varga vikernesa Quote
militant Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Ocigledno insinuiras da ja pljujem na legende Ako je tako, bas me zanima gdje sam to pljunuo Burzum... reci, i odma prekidamo raspravu. Ne, pricam napamet Vidi, problem u nasoj raspravi jeste sto ti previse vjerujes u svaku Varg-ovu rijec. Normalno je da ce on da brani svoje dupe, dok ce stvari koje negativno uticu na njegov imidz predstavljati kao izmisljotine i podvale. I ako ti ides sa tom teorijom kako se jedan zvanicni izvjestaj patologa falsifikuje (i to u skandinavskim zemljama, gdje je po meni najaca vladavina prava) onda ne znam sto da ti kazem. I vidi - ti slobodno vjeruj u ono sto zelis. Samo nemoj mene ubjedjivat u neke price koje se zasnivaju na proizviljnim subjektivnim zakljucima. Velim ti, uticaj Euronymous-a na njega u pocetku je bio ogroman. Kasnije ga je zavrnuo za pare, pomakljali se i zavrsi Euro 6 feet under Kazes prepoznaje se Varg-ov nacin razmisljanja... koji od mnogobrojnih Varg je Burzum, a ti pljujes Varga. Kapiram da gotivis muziku, ali ja licno ne bih mogao slusati muziku coveka sa cijim stavovima se ne slazem i za koga mislim da kreten. Ne verujem ja slepo na svako Vargovo ipse dixit, vec sam ti objasnio zasto smatram da vecina onoga sto on kaze smatram blize istini nego od nekih levih ljudi koji su tu ili iz medija, hriscanskih fanatika, glupih metalaca (poput ove dvojce gore) i ne znam ni ja ko tu nije izneo teoriju. Nemam nameru da nikog ubedjujem ni u sta, ovo je forum gde se diskutuje. Znam, cak i Varg priznaje da su se jedno vreme svi postovali Eura (koliko glup nick mu dadosmo ) ali da su kasnije svi skontali kakav je to luzer bio. Znam sta ces da kazes, jeste da ga svi kuju u zvezde i jeste uticao na black dosta sto ne znaci da je bio ono sto bi ste vi voleli da bude. Evo, cisto ko nije procitao: A Burzum Story: Part II - Euronymous i jedne smesne slike, mislim da sam je nasao na ovoj stranici: Euronymus Edited August 4, 2006 by Stribog Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 ja ne spamujem temu,izgleda da ovde jedino ja postavljam textove a vi vec 10 dana idete u off topic.mogu jedino da spamujem vas off topic Eeej i ja postavljam textove! Quote
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Najbolji tekst, hmmm Bal Sagoth - Black Dragons Soar Above the Mountain of Shadows Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Ajde nemojte da polemisete o tome sta se dogodilo izmedju Varga i Euronimusa.Ja slusam i Mayhem(stari naravno) i Burzum, postujem oba benda.Kako mozete znati sta je istina?Otkud znate da je to Varg uradio u samoodbrani ili je sve "lepo" isplanirao? btw.De Mysteriis dom sathanas je po meni definisao zvuk za sve BM bendove, i po tome je nenadmasan. Nemojte me shvatiti pogresno, ja obozavam Burzum koji je takodje ostavio neobrisive tragove u BM-u i definisao zvuk ali De Miisteris je to uradio potpuno i zauvek. Quote
Grobodan Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) btw.De Mysteriis dom sathanas je po meni definisao zvuk za sve BM bendove, i po tome je nenadmasan. Nemojte me shvatiti pogresno, ja obozavam Burzum koji je takodje ostavio neobrisive tragove u BM-u i definisao zvuk ali De Miisteris je to uradio potpuno i zauvek. To je to. edit:ala ste razljutili Dead Cunt Legiona Edited August 4, 2006 by grave Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 MAYHEM-Freezing Moon Everything here is so cold Everything here is so dark I remember it as from a dream In the corner of this time Diabolic shapes float by Out from the dark I remember it was here I died By following the freezing moon It's night again Night you beautiful I please my hunger On living humans Night of hunger Follow it's call Follow the freezing moon Darkness is growing The eternity opens The cemetery lights up again As in ancient times Fallen souls die behind my steps By following the freezing moon Quote
militant Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Da je pisao najbolju muziku na svetu, ne bih slusao samo zbog te slike. @Kinslayer i B. Desire Glupi ste kao kurac. Doslovno. @D_C_L Stvarno si prevrsio svaku meru. Ne spamuj vise, covece, 'leba ti. Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 To je to. edit:ala ste razljutili Dead Cunt Legiona Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Da je pisao najbolju muziku na svetu, ne bih slusao samo zbog te slike. @Kinslayer i B. Desire Glupi ste kao kurac. Doslovno. @D_C_L Stvarno si prevrsio svaku meru. Ne spamuj vise, covece, 'leba ti. Eeee jebiga.Jebes sliku!Vazna je muzika. U pa ti si bas popizdeo na ovu dvojicu batice! Quote
Novaliis Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Dead Cunt Legion Da je pisao najbolju muziku na svetu, ne bih slusao samo zbog te slike. Neka si rek'o. Ne verujem ja slepo na svako Vargovo ipse dixit, vec sam ti objasnio zasto smatram da vecina onoga sto on kaze smatram blize istini nego od nekih levih ljudi koji su tu ili iz medija, hriscanskih fanatika, glupih metalaca (poput ove dvojce gore) i ne znam ni ja ko tu nije izneo teoriju. Neka si im rek'o. Btw, ono sto nedostaje DMDS albumu je pravi vokal. Quote
militant Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Wolfe, ma zajebavam se malo. Umem da postujem ono sto treba da se postuje. ed:Nisam ni popizdeo, meni je ovaj DCL postao mnogo drag lik sa foruma, pa se zajebavam malo. A ova dvojica gore...hopeless. Edited August 4, 2006 by Stribog Quote
Grobodan Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Btw, ono sto nedostaje DMDS albumu je pravi vokal. Jebote,ala shibate postove. E,sa ovim se ne slazem,meni je Atilla fantasticno uradio posao.Jeste mi na prvo slusanje bilo 'vatafak',ali posle legne - totalno su demonski vokali,samo steta sto Dead nije preziveo da otpeva album Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Wolfe, ma zajebavam se malo. Umem da postujem ono sto treba da se postuje. Znam da ti nisi od onih koji pljuju po legendama! Nisam ni popizdeo, meni je ovaj DCL postao mnogo drag lik sa foruma, pa se zajebavam malo. A ova dvojica gore...hopeless. Edited August 4, 2006 by Wolflord Quote
Wolflord Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 E,sa ovim se ne slazem,meni je Atilla fantasticno uradio posao.Jeste mi na prvo slusanje bilo 'vatafak',ali posle legne - totalno su demonski vokali,samo steta sto Dead nije preziveo da otpeva album Isti slucaj kod mene! Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 kad pre popuniste celu stranu. Covenant-The Last Of Dragons THE SHATTERING OF OLD ILLUSIONS - CREATED NEW SURGES OF CHAOS NO LONGER DRIVEN BY ANCIENT HUNGERS - I GRABBED THE POISENED CHALICE CLAWING AT THE CHURNING NIGHT - THUS ROSE MY COSMIC AMBITIONS RIDING THE SNAKE IN DIVINE REBELLION - WANDERING THE NEBULAR CENTURIES THE PRECIOUS ONES BROUGHT THE PLANETARY ELEMENTS APART LEADING THE UNIVERSE TOWARDS NEW AND POSSESSIVE AEONS THESE TOUGHS AND EMOTIONS EQUALED THE NIGHT REVEALED IN THE STARBORN CATACLYSMIC ATTRIBUTES LIKE MONUMENTS OF UNAGING INTELLECT SEEKING THE SIGHT - IN SHINING DREAMLIKE PRESENCE THE SHATTERING OF OLD ILLUSIONS - CREATED NEW SURGES OF CHAOS NO LONGER DRIVEN BY ANCIENT HUNGERS - I GRABBED THE POISENED CHALICE "THE PARADOX OF THE PARAGONS ARE MANY, SIDE BY SIDE....ENTANGLED IN THE COMPLETE" DANCING ON THE SURFACE OF DEVILISH LAMENTS I TORE APART THE WORLD'S FABRIC OF RATIONAL BELIEFS DRAWN INSIDE A MIRAGE IN WICH I WILL DROWN HOW SIMPLE I ALONE - COULD END ALL THOSE DREAMS ....MAJESTY - THE LAST OF DRAGONS CARRIED MY FAITH.... DANCING ON THE SURFACE OF DEVILISH LAMENTS I TORE APART THE WORLD'S FABRIC OF RATIONAL BELIEFS DRAWN INSIDE A MIRAGE IN WICH I MIGHT DROWN HOW SIMPLE I ALONE - COULD END ALL THOSE DREAMS Quote
Recommended Posts