Miu?! Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 The Stone ima par dobrih tekstova,a ima i totalno retardiranih. Quote
The_Vampire_Slayer Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Cof ima stvarno kvalitetne tekstove - to sto se bend isfurava i sto je Dani nizak nema veze s nicim :roll: Usput, -I-NERGAL-I-, imas super avatar -------> Dorian Cleavenger! Abigor isto ima neke (ali samo neke! )odlicne tekstove,npr: "My journey begun As you unveiled my face As I ripped of my skin And my demon was roused Thrones and dominions mean nothing to me As long as I seek the truth Thus I break man and ice On my journey towards beyond" netko je spomenuo Ancient - ma grozno!! :ne: Quote
The_Vampire_Slayer Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 isto dobar tekst: Naglfar - " I Am Vengeance", Mactatus - "Sleepless Souls", Mayhem - "Freezing Moon", "Buried By Time And Dust", Satyricon - "The Dawn Of A New Age" (to je zapravo tekst iz Biblije uz neke Satyrove dodatke), "Tied In Bronze Chains" ......... itd. Quote
Crnobog Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Meni je najbolji apsolutno Burzum Dunkelheit ocrtava srz Burzuma ali i norveskog black metala takodjer. Quote
Srki Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Razor Speed nije debilski tekst! Smatram da je do jaja iskren. Svi nesto seru, a niko nema muda da kaze sta stvarno misli. Mozda ovako izgleda decije (kao Deicide), ali cenim sto je iskreno!!! Quote
Miu?! Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Ne znam na koga si mislio kada si rekao da nema muda da kaze sta misli,ali po meni je taj tekst krajnje debilan. Nemam nista protiv satanic poetry,cak naprotiv. Medjutim,ovo nije satanic poetry. Ovo je splet komike,zaludjenosti i siromasnog vokabulara. Mozda sam ja slijepa za iskrenost,ali je za mene "Razor Speed" djetinjast. Steta sto vise paznje ne posvete pisanju tekstova koji im bolje leze (npr "Neke rane krvare vecno"). Vjerujem da je i 90% autora narodnjackih textova iskreno u onome sto pise,pa mi ne pada na pamet da ih zbog toga cijenim. Quote
Srki Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Mene do jaja boli kurac za sve satanske textove, ali ako je vec neko satanista i ako je tako "opasan" sto to ne kaze javno, nego nesto iz prikrajka sere. The Stone su javno rekli ko su i sta su i zbog toga cenim text... Quote
Miu?! Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Opet pitam (cisto jer me interesuje):ko je npr satanista i iz prikrajka sere? Sta je toliko iskreno u tom tekstu (ako se vec sva vrijednost "Razor Speed" svodi na to sto je iskren)? Quote
Srki Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Vrednost je u tome sto su direktno rekli sta su hteli, a ne, kao gomila laznih novopecenih satanista, preko kojekakvih metafora... Quote
Thabbas Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Graveland-BLOOD of christians on MY SWORD! The Stone-Ustaj MATI ZEMLJO! Razor Speed je takodje odlican text,prosto govori o delu ljudske prirode. Quote
Frankenchrist Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 OK, ti preozbiljno shvatas sve ovo. Ne mislim bas sada da je \"razor speed\" neko remek delo, samo kazem da je text iskren. I ja volim metafore kada daju dubinu i misticnost, ali neki bendovi bas seru (doduse mrzi me sada da radim copy paste, ali znas na sta mislim...) Na nekoj temi sam vec rekao sta je bila inspiracija za ovaj text, sad me mrzi da se ponavljam. U svakom slucaju text je preiskren, sto se toga tice.... Quote
Cold_Day_In_Hell Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Dimmu Borgir - Burn In Hell Quote
Baal Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Dimmu Borgir-Burn In Hell To nije njihova pesma,to je obrada od Twisted Sistersa. a: Quote
Denethor Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Kroz zbunje gledamo na ono sto podseca na prosla vremena I govori nam da nade vise nema zauvek... Culi smo vilinske pesme i voda je kao srebro Ono sto je nekad bilo vise nema svoju krv Sva ceznja i tuga koja vlada I taj osecaj koji je mogao da se oseti Nestao je... Zauvek... Nikada nismo ziveli. Ovo je najbolji tekst(prevod sa norveskog naravno) Quote
Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Pa jedan od boljih je zasigurno "Born For War' od G., a moze proci i "Hail Satan" od TUNRIDA-e. Quote
Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 ...ne moram vam ni pomenuti da je svaki od Cryfemal pravo blago... Quote
Abbath Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Mayhem/Necrolust xexexe mlad sam jos Quote
Veles Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Graveland ima tekstove sa jakom ideologijom i porukom te ih zato zaista volim, no ako krenemo na špoetične black metal tekstove, zna se, Emperor/Enslaved vladaju. Quote
Denethor Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 DA DA emperor naravno pogotovu pesma Cosmic key to my creations... Summoning takodje SAVRSENE textove Quote
AnaLizator Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Jao ljudi , pa EJNSHNT !!!!!!! gledaj: Gaze into my broken eyes, where laughter and sorrow collide. Scattered are the pieces which time forgot. See the cracked mirror walls, emerald mist flowing down the halls. Shattered pieces of a forgotten puzzle. Feel the shaking of my room, welcome to my most humble tomb. Lay your head upon the crimson velvet pillow. Relax as I tell you a tale when lunacy reigned and madness prevailed. Long nailed fingers run through silken hair. Our poison tongues now dance, wet with entrancing liquors. We drown in burning ecstasy, but you seek something more than this. Tonight another looking glass will crack. My promises too broken, did you believe what I've spoken? The echoes shall splinter your mind like they did mine. Prepare my darling, for the nocturnal wedding. Prepare my darling, for the nocturnal wedding. Gaze into my broken eyes where a deranged love rises, to greet your lovelorn flesh. Hallucinating like undead shamans, You feel the rapturous sting of first death and collapse into lonely arms. Look now with night piercing eyes, not quite broken, but time shall remedy. Lick my blood-soaked lips once more, taste the stain of wondrous insanity. The constant shrieking in your mind drives you crazy. Yes, my darling, I can hear it too. The answers you seek lie in the reflection. Be still, allow the images to caress you, here everything is upside down. Cackling like undead hyenas, you feel the boggling slap of dementia and collapse into delighted arms. My little pet, how foolish you've become. Yesterday's sweet dedications of love are part of an infantile dream fading fast. You raise your vampyrie eyes to consume my heart. But since it's been viciously torn apart, you see, a time will fortunately come when you realize our kind cannot stomach 'togetherness', for love is but an arduous game mortals play. So from this day you are mine, to be my immortal concubine. Nadjako!!!! Mada najbolje textove ima Emperor a: , Arcturus ,i Kampfar Quote
Natasha! Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Inno A Satana De Mysteriis Dom Sathanas Immortality passion Quote
Cryfemal Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 ...evo ja jos samo dodajem da je Fenriz pisao duplo bolje tekstove deset godina unazad, nego pola navedenih na ovoj temi. Al' dobro, zato Cryfemal ostaje, he he... Quote
Guest LastBreath Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Mene samo cudi kako niko nije pomenuo Limbonic Art. Quote
Recommended Posts