Grobodan Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Ne znam ko me je smarao da ga preslušam (da l' Grob ili Defunctus :S), ali hvala mu. Nema na čemu, ja sam ali još u vreme izlaska albuma Odma' na Tonight's Decision ili Discouraged ones. Ili skini Black sessions. Ne, ona je indie chick, bolje Viva. Quote
Brynhildr Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Da, ali tek pre neki dan se setih toga. (Možda ima veze s tim što sam išla na kafu sa Defunctusom i Litthiom ) Ok, bacam se na skidanje. (Skinuću sve. xP) Quote
Brynhildr Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) Ccc. Edited March 9, 2010 by Brynhildr Quote
Brynhildr Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Sólstafir Njih i Sigur Rós najviše slušam u poslednje vreme. <3 (Ísland <3) Quote
AstralliS Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Mnogo su čudni ti Islanđani, da se čovek zabrine ponekad. Quote
Brynhildr Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 (edited) Ja se polako navikavam na nordijski mentalitet. Apsolutno su drugačiji u svemu. Edited March 10, 2010 by Brynhildr Quote
Talvi Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Za vas koji idete, ovo su im setliste na turneji: 1. Forsaker 2. Consternation 3. Liberation 4. Day and Then the Shade 5. Onward Into Battle 6. Soil's Song 7. Wealth 8. Teargas 9. Saw You Drown 10. Idle Blood 11. My Twin 12. The Longest Year 13. Criminals 14. July 15. Evidence 16. Tonight's Music Encore: 17. Dispossession 18. Ghost of the Sun 1. Forsaker 2. Liberation 3. My Twin 4. Onward Into Battle 5. Complicity 6. The Longest Year 7. Omerta 8. Teargas 9. Saw You Drown 10. Idle Blood 11. Ghost of the Sun 12. Evidence 13. Rusted 14. Day and Then the Shade 15. In The White 16. For My Demons Encore: 17. Dispossession 18. Leaders 1 Quote
Grobodan Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Ja odustao definitivno, treba plaćati Bugarsku u martu, ne može se Quote
Andrija Smith Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 OMG koja lista. Idi Grobe, idi! Quote
Grobodan Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 Nema šanse da idem... Nego... The longest year EP Quote
aghora Posted March 14, 2010 Report Posted March 14, 2010 kad je bre ta kata? i gde? ljubljana? sofija? Quote
Grobodan Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 E, ovome se nisam nadao. Candlelight Records has announced the signing of OCTOBER TIDE to a worldwide deal. The band — featuring guitarist Fredrik Norrman, vocalist Tobias Netzell, drummer Robin Bergh, and session bassist Jonas Kjellgren (SCAR SYMMETRY, CARNAL FORGE) — is putting the finishing touches on its as-yet-untitled new album for an early fall release. The first new recording from the band in over ten years, it follows recent reissue of the group's acclaimed debut, "Rain Without End". Quote
The Wicker Man Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 trik pitanje...sta je to malo, papirnato ne kosta puno a znaci dosta. odgovor hehehe... Jutors ekipa i ja pazarili. Teta iz eventima rece da ih ima jos dooosta tako da ako je iko rad da ide u Budimpestu neka skoci tu blizu kod Arene. E da. Cena je 2054 RSD! 1 Quote
Andrija Smith Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 (edited) Kako idete, nema ništa organizovano? AAAA kurac, 29-og, a meni 28-og svirka. Pi, pas im se mesa narilja'. Edited March 24, 2010 by Andrija Smith Quote
mina. Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 pa dobro, ne sviras do 7 ujutru nista, kupili karte za cert, za voz, rezervisali hostel i to je to, nema neke mudrosti jos 4 dana <3 Quote
Andrija Smith Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Kao da sviram, long story short. Pi, setlista je strašna, kolko mi je žao što ih sad neću gledati. Quote
The Wicker Man Posted March 28, 2010 Report Posted March 28, 2010 sve je spremno za polazak. pisacemo kako nam je bilo i naravno nakachiti po koji klip i slichku. ovo smo im spremili kao mali znak paznje Quote
Simadin Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ja propustio cert, iako sam u Becu Jbg, vise sile i tako to.. ali cujem da su ojebali, tako da hev fan vi koji idete. Quote
The Wicker Man Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Mi bili videli i pobedili. Predgrupe su valjano odradile svoj deo posla...malo se chilliralo pre pocetka a onda KATA! Klub u kome je bila svirka izgledao je polu prazno ma sta polu prazan PRAZAN! Pre nakupilo se posle raje i koncert je mogao da pocne, e sada dal su braca madjari prezasiceni koncertima ili sta jeb'mli ga...mi smo bukvalno bili masa koja je licila na publiku. Ostatak kao da je sahrana Ksenije Pajcin, MUK! CUo se OK tu i tamo neki aplauz i kao to je to...kasnije se malo situLacija promenila ali opet kazem da nije bilo SRPSKE SNAGE onooo bi bilo kao neki klasichni pogreb. SetLista Slichke i po koji klip ce biti ovijeh dana... Sledeci na spisku su "RecnaStrana" tako da OBAVEZNO idemooo u jos vecem broju. MaDzarska jeste lepa, ljudi su hladni i kuliiraju te maximalno, mozdga gresim dusu ali to je nash prvi utisak. Ako Bane i tada bude bio u BuFetu sredicemo neku rakiju prko veze. To'Lko! Quote
Recommended Posts