Grob Bez Dna Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 nije da nema bleka na dodsu. (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Ljudi, nesto sam ja Departer primetio, pa potrazih malo tog Krister-a Linder-a gostujuceg vokalistu. Inace covek ima svoj profil na youtube, peva tako u raznim projektima, uglavnom neki electropop. ALI, Enter The Hunt, nekakav cudan kazu melodic thrash, je odlican, skinuo sam album iz 2006., i evo jedna od mojih omiljenih s pomenutog albuma, pesma Alone, youtube link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) Jebote, stvarno opasna stvar! Daj neki link da se skine i uziva uz winamp ... (aimp ) Edited November 16, 2010 by BlowCape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 odlicno zvuci. evo linka: http://www.megaupload.com/?d=74VK2UL7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Nasao sam samo torrent http://thepiratebay.org/torrent/3782774/Enter_The_Hunt_-_For_Life.__til_Death._To_Hell._With_Love___D Evo otvorio sam upravo taj torrent, imam 99.1% skinuto, ukljucio sam BitComet, pa bar eto od mene da mozes da skines Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Hvala, hvala ljudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Dakle, ovaj Enter the Hunt me potpuno zapanjio! Nikad nista od njih ranije nisam cuo, a za posljednjih nekoliko dana sam vec najmanje 10 puta odslusao ovaj album. Fenomenalno! Skidajte i slusajte ljudi! @Stolet: Hvala za sjajnu preporuku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Bilo bi lepo kad bi neko seed-ovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ja do sada nisam bio svestan koliko je ovaj bend dobar dok nisam cuo VIVA EMPTINESS! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Neki kažu da im je to najbolji album, ja kažem da je najpitkiji. Svakako poslušaj ostatak njihove diskografije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Neki kažu da im je to najbolji album, ja kažem da je najpitkiji. Isto misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 to prvo ne mora nuzno da iskljucuje drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Slusace se sve. Super je bend. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 ja bi to rekao ovako.... ako neko hoce da nesto cuje od Katatonie pustis mu http://www.youtube.com/watch?v=YPGTEJbDfYo ili pa sta mu se vise svidi.... to je realno prvi korak.... tek posle treba da zatrazi za dalje instrukcije..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Loš ti prvi korak, preskačeš najbitniji i najbolji period Katatonije. A July je skroz osrednja pjesma, čak i kad se poredi samo sa materijalom od zadnja 2 albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 to prvo ne mora nuzno da iskljucuje drugo Po mom mišljenju, može, barem kada je ovaj bend u pitanju. Bend koji većim delom ide po šablonu refren/strofa mnogo dobija dobrim aranžmanom i dubinom, kako muzičke slike, tako i pisane ekspresije. Tu su potrebni detalji i ideje koje se neće svariti i prokljuviti na prvih par slušanja. Barem je to moje viđenje stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Loš ti prvi korak, preskačeš najbitniji i najbolji period Katatonije. A July je skroz osrednja pjesma, čak i kad se poredi samo sa materijalom od zadnja 2 albuma. naravno da je july osrednja u odnosu na mnoge druge, slazem se... ali je i jedna od najpitkijih , barem ja tako mislim ... al eto kao zamena za july moze Dissolving Bonds ili My Twin.... jer pre svega, bez potcenjivanja onoga kome prezentujes katatoniju, najbolje je krenuti sa tim hiticima, jer nisu oni za dzabe izdati i kao singlovi (osim Diss Bonds ) da privuku siru populaciju.... Nemos sad nekom na prvu da pustis sleeper-a da se uplasi covek od refrena.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Nikada ne bih kao prvi korak nekome pustio pesmu sa TGCD, jednostavno nije dovoljno reprezentativan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Ma prvo se pusta Rainroom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Meni je TGDC super album. Dobar je i ovaj zadnji,kad bi ga pustio nekome ko se srijece prvi put sa Katatoniom,ne vjerujem da bi bio razocaran i da bi mnogo bolji pocetni utisak ostavili Viva ili Tonight's D. E sad,to sto smo mi koji slusamo dugo ovaj bend to sve vec culi, i to u boljem izdanju,to je druga prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Prvi album koji sam ja cuo bio je Viva. Prvo nisam to mogao da svarim, ali sto sam vise slusao sve mi je bolje zvucalo. Tako da, legla mi Katatoni-a ko majka na mrtvog sina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Ma prvo se pusta Rainroom Recimo da i dan danas slusam prva 4 albuma, ostatak ponekad, nekako mi zvuce vodnjikavo, kao moka kafa u Costi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 isti slucaj. doduse, meni su prva tri genijalna, cetvrti ok, ostali nit smrde nit mirisu, al se mogu cuti ponekad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Za sada Viva razbija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Viva ubiva...! ali kad na Track 6, na 03:04 krene wah... jeza krene istog momenta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts