azal Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 znam o cemu pricas, ali se meni on dosta popravio kad peva preko neparnih ritmova, ranije je trapavije to zvucelo, recituje malo ali prirodnije barata sa tim sad 1 Quote
Night Prowler Posted October 5, 2023 Report Posted October 5, 2023 Popičkali se Jonas i Anders, trenutno su na turneji sa jednom gitarom, a druga ide na playback. Quote
Haos sam ja Posted March 17 Report Posted March 17 Jonas konačno i zvanično objavio da se razilazi sa Andersom. Nisam siguran kakav je udeo njih dvojice bio u vezi pisanja pesama al svakako slična stvar kao i za Mastodon, ništa više neće biti isto. Quote
Grobodan Posted March 17 Report Posted March 17 Pa ništa Blekhajm je samo bio glavni autor najboljih albuma. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 17 Report Posted March 17 (edited) 1 hour ago, Haos sam ja said: Jonas konačno i zvanično objavio da se razilazi sa Andersom. Nisam siguran kakav je udeo njih dvojice bio u vezi pisanja pesama al svakako slična stvar kao i za Mastodon, ništa više neće biti isto. Poslednji album na kojem je Anders napisao vecinu muzike je izasao valjda pre cetvrt veka. Bedak za staro drugarstvo, ali na danasnju Katatoniu ovo nema nikakvog uticaja. Ne znam kako izgleda Mastodon setlista sad, ali i za 20 godina ce Oblivion da sviraju, pa ce da im zafali Brent za refren. Edited March 17 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 09:04 AM Report Posted Tuesday at 09:04 AM Ne znam, evo na Fall of hearts creditsima piše all music by Katatonia, a na prethodnim albumima je pisalo all music by Nystrom/Renkse except where noted (Normann doprinosio u svoje vreme po malo), mislim da je i tu Nystrom imao jak doprinos a da su samo poslednja 2 100% Renkse. Vidim i da Roger Ojersson više nije član benda nego neki anonimusi sviraju live gitare. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted Wednesday at 11:46 AM Report Posted Wednesday at 11:46 AM (edited) On 3/18/2025 at 10:04 AM, Haos sam ja said: Ne znam, evo na Fall of hearts creditsima piše all music by Katatonia, a na prethodnim albumima je pisalo all music by Nystrom/Renkse except where noted (Normann doprinosio u svoje vreme po malo), mislim da je i tu Nystrom imao jak doprinos a da su samo poslednja 2 100% Renkse. Vidim i da Roger Ojersson više nije član benda nego neki anonimusi sviraju live gitare. Writing credits taken from ASCAP.[24] No. Title Writer(s) Length 1. "Takeover" Jonas Renkse, Anders Nyström 7:09 2. "Serein" Renkse 4:46 3. "Old Heart Falls" Renkse 4:22 4. "Decima" Renkse 4:46 5. "Sanction" Renkse 5:07 6. "Residual" Renkse 6:54 7. "Serac" Renkse, Nyström 7:25 8. "Last Song Before the Fade" Renkse 5:01 9. "Shifts" Renkse, Nyström 4:54 10. "The Night Subscriber" Renkse, Nyström 6:10 11. "Pale Flag" Renkse 4:23 12. "Passer" Renkse, Nyström 6:25 Total length: 67:25 Tu je lik bio i dalje, nije se skroz iskljucio, ali je Renske dominantan. Bedak za Rogera, em je ovako nenametljivo simpatican em je imao par lepih solaza. Edited Wednesday at 11:47 AM by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
ShinigamY Posted Wednesday at 12:56 PM Report Posted Wednesday at 12:56 PM Evo i statement Nystroma: Quote
azal Posted Wednesday at 02:43 PM Report Posted Wednesday at 02:43 PM (edited) meni se cini da je Katatonia u nekoj Evergrey situaciji, da vecinu trenutnih fanova boli kurac za stare albume. to verovatno i Jonas prepoznaje, plus ne zeli da growluje. A ovom verovatno vec pun kurac tuznog proga. Edited Wednesday at 02:44 PM by azal Quote
Recommended Posts