Fiery Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 For My Demons je prvo sto sam cuo od Katatonia-e (a ista me je zainteresovala zato sto je momak iz posta iznad nosio majicu iste na svim svojim koncertima u to vreme ), preko mp3.com, "online" (odnosno, nisam prvo skinuo pesmu na hard). U to vreme sam tek poceo da eksperimentisem sa netvrdom muzikom, pa mi je ta pesma delovala kao pogodan prvi korak Quote
(Z)arkhon Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Jel Vam Dobra Ona Jeff Buckley Obrada? Quote
marcoman Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 obrada Buckley-a je totalni krsh Quote
Grobodan Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Discouraged me odusevljava,ne vadim ga iz plejera.Ne znam sta da pisem,jer me jednostavno ovaj bend oduvao.Mozda trenutni nalet odusevljenja,ali cini mi se da su mi bolji i od neprikoslovenih Anatheme i Opeth.Odlepio sam! Quote
Kent Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Mozda trenutni nalet odusevljenja daleko bilo! Quote
(Z)arkhon Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Meni je LFDGD daleko kreativniji od Tonight`s Decisiona koji je u pojedinim trenucima previse Jeff Buckley-evski nastrojen, sto ne kazem da je lose, ali ne na taj nacin...jedino na tom albumu ima ponekih dosadnih pesama.. Apsolutno tacno. Jel mozete vi da slusate katatoniu u necijem drustvu? Quote
Apeiron Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Pa, nije to bas muzika za druzenje i zurke... A kakav ti je to potpis, svega ti? Poz! Quote
sabre Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 viva emptiness je odlican album, ali cini mi se ipak malo precenjen. Quote
Tatyannahhh Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Jel mozete vi da slusate katatoniu u necijem drustvu? ja mogu i slusala sam u drustvu...sasvim je ok...coolijana Quote
Dani Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 (edited) Jel mozete vi da slusate katatoniu u necijem drustvu? Wow, mislim kakvo ti je to pitanje. Katatonia se slusa bilo gde.... uvek je sa nama. Edited October 29, 2004 by Dani Quote
(Z)arkhon Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 nema isti feeling kad ne slusas sam,bar po meni Quote
Buddha Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 (edited) preslusao sam sinoc o how i enjoy the light jedno 40 puta sigurno, bez zezanja.. kakva stvar jbt.. moram da nabavim originalnu verziju good ol Willyja keeeeeeeeeeeeennnteeeeeeeeeeeeeee Edited October 31, 2004 by slowdiver Quote
Kent Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 ja nisam siguran da li je to izdato pod imenom will oldham ili the palaca brothers ili bonnie prince ili palace ili palace songs... proklet da je on i njegovi alter-egoi Quote
(Z)arkhon Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 A kakav ti je to potpis, svega ti? Poz! to je bio i am nothing potpis,ako slusas katatoniu... Quote
(Z)arkhon Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 preslusao sam sinoc o how i enjoy the light jedno 40 puta sigurno, bez zezanja.. kakva stvar jbt.. moram da nabavim originalnu verziju good ol Willyja keeeeeeeeeeeeennnteeeeeeeeeeeeeee jeste perfektna ta stvar and would her loins would yield a yelp a beating purr to steal the time with here's where we walk,hand in hand o how i despise it o how i enjoy the light of the first morning forever wisdom, wealth tag on likeafterbirth i will love you forever !!! Quote
Hamsun Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 Ispricha mi drug sinoc, kako je jednom prilikom pred spavanje ukljucio da preslusha neki Mp3 Katatonie... Uglavnom, covjek je zaspao i ujutro se probudio uz Katatoniu... Citav mp3 disk preslusha... Quote
Dani Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 jeste perfektna ta stvar and would her loins would yield a yelp a beating purr to steal the time with here's where we walk,hand in hand o how i despise it o how i enjoy the light of the first morning forever wisdom, wealth tag on likeafterbirth i will love you forever !!! Aaa, bas je sjatko. Quote
Tatyannahhh Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 nema isti feeling kad ne slusas sam,bar po meni Quote
KRANG Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 ' date='31. 10. 2004, 21:52'] Ispricha mi drug sinoc, kako je jednom prilikom pred spavanje ukljucio da preslusha neki Mp3 Katatonie... Uglavnom, covjek je zaspao i ujutro se probudio uz Katatoniu... Citav mp3 disk preslusha... i šta je poenta ove priče? Quote
Supergalactic Lover Posted November 1, 2004 Report Posted November 1, 2004 kakav je ovo logo postavljen na metalnim arhivama? siguran sam da je ranije na ovom sajtu bio onaj klasican logo. Quote
KRANG Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 retardi, vratili stari logo.. verovatno zbog "brave yester days"a.. jer je zadnji zvanični. osim toga, ako ćemo tako, ovaj je "klasični" Quote
Supergalactic Lover Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 hm, nisam znao da je ovo stari logo... mislio sam da kazem da je onaj promovisaniji, al ajd'.... a jel su oni sektasi?? Quote
Recommended Posts