solicitor Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 jedino nigde da nađem sorskogen, onaj njegov i mikaelov prog rock projekat iz detinjstva.. Imam ja to bre .. kako nigde nema Quote
Buddha Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 imam ja sve te pesme posebno (march4 i obradu), samo mi sulfur falila.. zar ti ja nisam snimio na neki od onih diskova? ili je to bio baal.. hehe nisam ni znao da mi buraz ima original o how i enjoy.. cak mislim da sam pricao sa kentom preko telefona kada sam provalio da mi je bio na hardu Quote
KRANG Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 mogao bi neko skinuti divX live in krakowa sa dvd-a.. baš me zanima kako zvuči murder, i kako je sve to izgledalo.. btw, gde je ono bila potplaćena publika za snimanje ne mogu da se setim Quote
solicitor Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 E nashao sam ja na DC++ neki Live In Italy od Katatonie .. ima li to neko od vas, da ne svlachim dzaba 3 dana? Quote
KRANG Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 to je amaterski snimak.. i verovatno je sranje snimano iz publike ručnom kamerom.. jedino što vredi, to je zvaničan dvd "the black sessions" live in Krakow.. ali verovatno ga još niko nije ripovao u divX Quote
solicitor Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 MA skinuci ga yebo sam mu seme !!!! 885 MB ... znaci ne oze na 1 CD ..ce ga pravim u 2 Quote
KRANG Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 (edited) jaaaaaaaooooo al je dobra ova nova pesma... wait outside.. sama je vredna kupovine kompilacije. a ono što sam ja provalio je da na njoj jonas stidljivo ali veoma primetno pokušava da skine maynarda.. mnogo više nego na vivi.. i uspeva mu. ovo je njegova najbolja vokalna izvedba ikada..meni makar... vrh... jedino što se sa ovim može porediti je passive sa APC eMOTIVE-a (inače on je rekao da mu je keenan jedan od omiljenih pjevača) jebem ti.. al sam se napalio. ako neko može da iskopa na netu lyrics i postuje ovde, cenio bih taj postupak. katatonia u venu, molim ********** sad čitam ovo i tugujem.. blakkheim kaže za viva sesiju u studiju: there was one more song, actually the hardest song we ever did and also for the same reason why it didnt make it onto the album, but it was deleted during a harddrive crash and never recovered... Edited March 26, 2005 by KRANG Quote
KRANG Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 evo ga.:::: I burn the bridges behind me Can't tell you the truth so I lie I'm waving at someone behind you I filter my eyes when I look to the sky Time to lose Tell them everything Say I lost my light Your word means everything I cannot say it right Time to lose Tell them everything Say I lost my light I withdraw Lost my everything My vision is unclear Wait for me outside Will you hold on Can you hold on Quote
Buddha Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 wait outside.. sama je vredna kupovine kompilacije. ti kupi taj a ja cu anathema dvd pa cemo da se menjamo Quote
KRANG Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 ti kupi taj a ja cu anathema dvd pa cemo da se menjamo ma da si ti meni živ i zdrav! ajde neka neko presluša novu pesmu i kaže kako je neverovatno dobra i kako jonas skida maynarda, dosadilo mi da sam pričam o tome.. ima li predviđanja za novi album? viva fazon, ili nešto drugo.. oppinions Quote
KRANG Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 neka neko PLEASE kaže nešto o pesmi.. narezaću ti ja kompilaciju ako oćeš lejmerčino.. a ovaj kent samo ide i prigovara, nisam video pametan komentar od njega nedeljama.. u stvari hmm.. kent.. pametan komentar.. nevermind.. Quote
Simadin Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Gotiva. Sad se dogovaram sa nekim poljakom da mailne kompilaciju, pa da mi ortak svuce u RCu... Ako ispusim, cimam tebe Quote
Buddha Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 nova pesma je okej ali nista vise od toga najbolji deo je oni dvoglasi 'wait for me outside' u repeat Quote
Grobodan Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Ovako kazu ljudi sa metalarchives o toj mitskoj pesmi sa Viva sesije... Two other songs were recorded during these sessions. One of them "Wait Outside" is available on the second disc of The Black Sessions compilation, the other will not be released in favor of re-recording it for their next album. Quote
KRANG Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 o, pa to je odlično.. znači, naći će se na novom albumu.. a sad, znajući da je bleki rekao za nju da je "actually the hardest song we ever did", baš se pitam kakav će biti ceo album. danilo: ok i ništa više!? bah.. meni se sviđa svaki sekund nove pesme. vokali su mi posebno dobri Quote
Simadin Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Upravo slusam pesmu, skinuo sam je malopre... U strofama je skroz kopirao Maynarda, bas kao sto rece... Dobra je pesma, ali kako je pocela, ocekivao sam da ce malKo bolja biti... No, svejedno... Quote
KRANG Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 hehe.. rekao sam za stil pevanja.. što je najbolje od svega, neverovatno mi se dopada! *** evo šta je bleki rekao za tu famoznu izgubljenu pesmu what i meant with "hardest" - was the musical aspect. the riffs and the beats were slightly complicated and very aggro and dark, sounding not totally unlike... hmm... a modern band like nevemore perhaps? (however dont take their vocals into account...) and dont start yelling out yer worries now of style changes... u heard the rest of viva, so its no biggie. altho there is an instrumental demo version of it laying around, I'd rather chop it up and recycle some of the riffs....if touching it at all, that is... Quote
Yebiggah Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 ne verujem ja da su ikada culi za nasu zemlju! Chak i da jesu sigurno su u tripu:"Aaaaa,to je ona zemljica ispod Madjarske,a iznad Albanije! Ma,ko ih jebe,neka dodju u Peshtu!" Quote
Sinstrel Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Upravo slusam pesmu, skinuo sam je malopre... U strofama je skroz kopirao Maynarda, bas kao sto rece... Dobra je pesma, ali kako je pocela, ocekivao sam da ce malKo bolja biti... No, svejedno... Dobro bre daj barem ti link ka pesmi ali da nije krang-kinda-like-link. Quote
Simadin Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Nemam link, to mi je neki Poljak poslao mailom... Ako hoces, mogu sutra da ti posaljem, posto se skidam odavde za par minuta... a ti dotad posalji mail na pp, if you like... Quote
solicitor Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 to je amaterski snimak.. i verovatno je sranje snimano iz publike ručnom kamerom.. jedino što vredi, to je zvaničan dvd "the black sessions" live in Krakow.. ali verovatno ga još niko nije ripovao u divX Dacu ti da pogledas 1 pesmu sto bi reko Kent Snimak je sasvim dobar i zvuk je takodje skroz OK ,,,, videcemo pod kojim uslovima ces moci da vidis 2 pesme Quote
Sinstrel Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Potvrdjujem! I ovaj bootleg potvrdjuje da je Jonas ocajan uzivo. Quote
Jackie Brown Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Nas su uspavali u Pesti..... Tip je bio pripit..... Quote
KRANG Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 a?? hehe.. jonas nije očajan nego je snimak očajan! ljudi, da vidite kako je dobar dvd black sessions live in krakow!!!! vrh! (ova reč postaje sve gluplja) počinjem da ga distriburam, već sutra je kod solija lista: 01. Ghost of the Sun 05:28 02. Criminals 03:51 03. Teargas 03:17 04. I Break 04:14 05. I Am Nothing 04:36 06. Sweet Nurse 04:08 07. Tonights Music 03:57 08. For My Demons 05:07 09. Chrome 05:04 10. Future of Speech 05:17 11. Complicity 04:04 12. Burn the Remembrance 04:35 13. Evidence 05:28 14. Deadhouse 04:41 15. Murder 05:11 ne znam koju su bolje izveli.. Quote
Recommended Posts