Shores Of Antartica Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 to bi bilo super da dodju na jesen Quote
Sour aPPle Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 eno, sad su prekinuli snimanje i otišli da rade 2 svirke, jednu u grčkoj, drugu u jebenoj estoniji. pričao je mr.kent da će ih dovesti ovde na jesen/zimu/kad gog.. btw, novi album će imati 14 pesama. Jeeeeeeeeeeee! Quote
Sinstrel Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Prodato... valjda ?! Odlican album... bend uopste! Quote
marcoman Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Kad smo vec kod te produkcije na BMD, meni to tamo ne predstavlja nikakav problem, stavise. Quote
Supergalactic Lover Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 ja ocu da zivim u jebenom krakow-u. anathema, katatonia, MDB. svi su live tamo. sad sam gledao katatoniu i dabro su odsvirali. ne znam zasto al najvise mi se svidela kako su odsvirali poslednju, murder. bas je onako lepo sela za kraj. a sjebali su se kad su na kraju pravili onaj tracklist, ubacili su sleeper a nisu ga svirali. mnogo dobra svirka, i jebote jonas je mnogo ruzan. na slikama koje sam gledao nigde nije ispao debeo i ruzan al na ovom live-u bas jeste Quote
KRANG Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 to je potpuno neobjašnjivo.. publika tamo je krajnje anemična, a čak je i nema puno, pa da se na to izvade. uopšte mi nije jasno zašto tamo prave live dvd-ove. btw, ako nekog interesuje, upravo snimaju vokale, i tako privode kraju snimanje u studiju.. Quote
Sinstrel Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Nije nista manje anemicnije od ove nase publike. Isto bi prvih 10ak redova bili trve fanovi koji bi skakali i urlali a ostatak bi stajao prekrstenih ruku i brojao greske na koncertu. Elem kupio sam The Black Sessions za 14 eura. Odlican je! Quote
Misantrophil Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 ja bi bio medju onima koji bi se gubili. Quote
Yebiggah Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 ja ocu da zivim u jebenom krakow-u. anathema, katatonia, MDB. svi su live tamo. sad sam gledao katatoniu i dabro su odsvirali. ne znam zasto al najvise mi se svidela kako su odsvirali poslednju, murder. bas je onako lepo sela za kraj. a sjebali su se kad su na kraju pravili onaj tracklist, ubacili su sleeper a nisu ga svirali. mnogo dobra svirka, i jebote jonas je mnogo ruzan. na slikama koje sam gledao nigde nije ispao debeo i ruzan al na ovom live-u bas jeste Ma bolje je ovde,imamo Abonos Quote
Supergalactic Lover Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 (edited) Ma kakav Abonos... ANNATHEMA Bedak... To me podseti, moram da nabavim The Bloody Earth. Edited August 18, 2005 by Superius Deus Quote
Chlan 787 Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 ... To me podseti, moram da nabavim The Bloody Earth. ne moras. mada, jesu kvlt. ipak je to bila '96. Quote
Supergalactic Lover Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ne3 zato sto mi se slusa, ili mi se svidjaju, nego zato sto 'ocu da ih imam. Jebote, ova muzika... Bedak!! Ne mogu na miru da slusam winamp Quote
The Watchtower Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 (edited) KATATONIA Resume Recording New Album Sweden's KATATONIA have re-entered Fascination Street studio, located in the outskirts of Örebro, Sweden, to resume recording their new album, tentatively due in EARLY 2006 via Peaceville Records. The band have posted the following recording update on their official web site: "After a few needed breaks, including a kick ass visit at the Wacken festival with one of our side projects (BLOODBATH), we put ourselves under house arrest down the studio again. During these last weeks of early mornings and late nights, all the clean/lead guitars, loops, percussion and keyboards were finished. Currently, we're halfways through the last stage, recording vocals in studio B while the mix is running hot in studio A. It's taken all summer, but the most heavy, beautiful and professionally sounding album we've ever done is finally about to become full circle." Check out pictures of the recording sessions at www.katatonia.com. KATATONIA's last album, "Viva Emptiness", was released in 2003. As previously reported, The End Records recently licensed through their sub-label Infinite Vinyl series KATATONIA's "Saw You Drown" — a mini album from 1998 that collectors regard as maybe the rarest and most-wanted item in KATATONIA's discography. The vinyl version is limited to 1,000 copies, all hand-numbered. It also features an unreleased band photo, lyrics to all songs, plus personal liner notes from the band. Edited September 6, 2005 by Evil Spirit Quote
KRANG Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 to mora da je blabbermouth ili slična glupost. nije 2006. album će izaći za mesec-dva. Quote
Kent Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 to mora da je blabbermouth ili slična glupost. nije 2006. album će izaći za mesec-dva. mislim da je to istina... oduzilo se nesto, tako da je rana 2006. verovatnija za sada... poludecu od ovog jebenog sinstrelovog avatara Quote
marcoman Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Daj stvarno bre, usla mi juce keva u sobu dok sam otvarao forum samo odjednom pocinje ovaj zvuk... Vise nije ni smesno Quote
KRANG Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 kažeš to.. kao da je nekad bilo smešno. Quote
Sinstrel Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Lameri... promenicu ga uskoro, mozete da izvadite ruke iz gaca! Quote
Sinstrel Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Back to topic... Mattias playing a 5-stringer for the heavier songs Jos cvrsce nego na Vivi... hmm hmm... do jaja... Quote
KRANG Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 nja. meni to i nije neka lepa vest. očekivao sam nešto blaže i emotivnije. neki slowcore kad razmislim malo, najbolja pesma katatonije mi "O How I Enjoy the Light".. iako nije njihova. ali takve pesme oni nikad neće praviti. viva katatonia! Quote
Sinstrel Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) Meni je bas recimo ql... jer je na viva emptiness onaj emotivan momenat (onaj katatonicarski) konstantno prisutan i pored tezeg zvuka... Katataonia style! Uostalom kod njih se pokazalo da svaki experiment koji urade sa zvukom benda izadje na dobro tako da se ja ne brinem. Edited September 7, 2005 by Sinstrel Quote
Misantrophil Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ma najaci su, najbolji bend uz opeth Quote
Sinstrel Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ma jok, najbolji bend uz 69 Eyes! Quote
Recommended Posts