Agarth Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ja bih samo rekao da je jedino "Dance Of The December Souls" slabiji u odnosu na ostale, ali naravno, nikako loš album... Meni je "Discouraged Ones" najdraži, iz potpuno ličnog tripa... Quote
Grobodan Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Ma,u sustini,nije ni vazno,ionako cu da nabavim sve,ali polako,dok Vivu lepo islusam...Ne bi bilo dobro nabaviti sve odjednom,pokvario bi uzivanje. Quote
Buddha Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Brave Murder Day no-no. nikako bmd, UVEK Viva! Quote
BodyRemover Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 bar je uvek bilo lako kod Katatonije: zadnji album = najbolji album. drugacije ne pije vodu. nesto malo ontopicnije: jako mi se svideo potez sa brave yester days. zvuci totalno neusiljeno i jako celovito. svaka im dala. da... i onaj brazilski 'slucaj' o kojem onomad pricasmo. jedini izbor bolji od jonasovog mi behu eminem i outkast. covek slusa samo najbolju mjuzu! poz Quote
Kent Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 od vive je jedino bolji onaj sto je izasao oktobra 2005. poz Quote
marcoman Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 (edited) grave, sto se mene tice, za sada je Viva najbolji album mislim da imaju progresivnu liniju kojom se krecu, pri cemu neces naci album koji ce ti biti los Edited August 9, 2004 by marcoman Quote
Supergalactic Lover Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Ne bi bilo dobro nabaviti sve odjednom samo polako... ja sam nabavio sve odjednom i nekako me odbijalo da pocnem da preslusavam jer mnogo albuma,ep-a... = mnogo pesama koje te mrzi da pocnes da preslusavas... mozda serem, ali sam imao tako neki osecaj dugo od kako sam ih nabavio, i jos uvek nisam sve preslusao. Quote
Apeiron Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Jeste, jeste, Viva je prejak album, ali meni i Last Fair deal zvuci podjednako dobro. Ta dva, u svakom slucaju. Poz! Quote
Agarth Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Ma, apsolutno sve od Katatonie od Brave Murder Day je ooooooooooodlllllllličnooo! Quote
Sinstrel Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Da ti... rekao si mi da si gledao neke njihove spotove na TV-u... to si mi jos rekao onomad u Domu Omladine Quote
Simadin Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Ja se neshto ne secam... Mozhda sam ti rekao za Catatonia-u Quote
Baal Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 np: Katatonia - Ghost Of The Sun Jebote koja pesma! Quote
Supergalactic Lover Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 (edited) Catatonia Edited August 19, 2004 by Superius Deus Quote
Fiery Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 http://www.mtv.com/bands/az/catatonia/bio.jhtml Quote
Fiery Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Jeste, jeste, Viva je prejak album, ali meni i Last Fair deal zvuci podjednako dobro. Ta dva, u svakom slucaju. Poz! Ali opet, ne sme se zanemariti ni Tonight's Decision. I tako... Quote
Sinstrel Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 (edited) Ja se neshto ne secam... Mozhda sam ti rekao za Catatonia-u He he moguce... Edited August 20, 2004 by AzzA Quote
Simadin Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Catatonia Eto, Fiery ti je otklonio nedoumicu, nadam se Postoje 2 C/Katatonia-e... Quote
tragedy Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) Eto, Fiery ti je otklonio nedoumicu, nadam se Postoje 2 C/Katatonia-e... naravno da postoji catatonia koja je rok bend od pocetka sa zenskim vokalom. samo su zanemarljivi pored ovih sto su usled velike zelje da svoj opus zacnu pod tim imenom napisali to posrpski sala naravno zadnjih 5 mjeseci slusam samo katatoniju samo za mene nijesu nadmasili mdb i anathemu stay catatonic (mislim da svaki smajli odgovara ovom bendu) Edited August 28, 2004 by tragedy Quote
Buddha Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ovaj ne odgovara pa ni ovi bas nisu u njihovom fazonu, dakle svi bez smajla ovaj je we must bury you ovaj je walking by the wire ovaj je cold ways ovaj je i transpire ovaj je tonight's music ovaj je evidence ovaj je teargas ovaj je ghost of the sun pozz Quote
tragedy Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 o0k ovaj je nowhere ovaj je rainroom ovaj je murder ovaj je clean today ovaj je chrome ovaj je quiet worlds ovaj je without god ovaj je palace of frost a mislim da bi ovaj upao vrhunski na tonights music 'evrithing i drink is full of her' Quote
Recommended Posts