Grobodan Posted June 9, 2016 Report Posted June 9, 2016 Nije mi baš vrh Priest obrada kao ostala tri bonusa ali jeste zanimljiva. Polako sam islušao album i malo se utisak popravio, nisam baš kao Sima imao 300 sluševa za sedam dana doduše uđu melodije u uho posle nekog vremena ali mi se i dalje čini da je album namerno zakomplikovan, i dalje me to nervira. Sad mi se kolje i dalje za titulu najslabijeg uz Night ali mi deluje da će se i dalje menjati mišljenje tamo i ovamo u zavisnosti od raspoloženja. 1 Quote
In The Flesh Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Kakav je konsenzus za Fall of Hearts? Ja nesto ne mogu da ga se naslusam u zadnje vrijeme. Bas je dobar. Quote
azal Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 gledao ih ovog vikenda, super zvuce. nisam slusao ove nove albume mnogo, tako da to sto sam slusao mi sve bilo sveze uglavnom. recimo da je svaka treca novija pesma dobra http://www.setlist.fm/setlist/katatonia/2016/huxleys-neue-welt-berlin-germany-13fd31b9.html to je bila set lista, prva pesma koja mi se bas svidela je bila Day and Then the Shade realno nije los nijedna, ali nisu bas ni do jaja posle je isla ona Serac, gde je Jonas bas ocajno pevao po meni. On jednostavno ima neki vrlo mali comfort zone i cim malo ode van toga, zvuci kao amater, ode u neki polu fals. svakako nakon brata mog lepog iz Agent Fresca je delovao kao debeli srednjoskolac koji prvi put nastupa u nekim momentima. Nisam izdrzao celu svirku, bio sam umoran, otisao sam posle For My Demons, bilo dovoljno da to cujem i neke omiljene sa Viva Emptiness. Aj sto sam stvarno taj poslednji bas dosta slusao pa mozda nisam mnogo objektivan, ali stvarno su nekako najbolje pesme iz ovog perioda. nekako od tad je sve ostalo isto samo sto pesme nisu toliko do jaja vise. onaj momenat u Evidence kad krene brze da kuca bubanj i Jonas ima mozda najbolju melodiju svog zivota, (my dreams of violence...) nekako nema takvih delova u ovim novim pesama gde te nesto iznenadi, postujete nesto do jaja ako gresim A i jebemliga, meni uvek prija vise jednostavnija Katatonia koja manje palamudi sa nekim prog momentima, vise pise te polu catchy goth rock pesmice. recimo kad je krenuo Teargas posle one pesme sa novog sto mi bila najgore, osetio sam neko olaksanje. to je taj njih comfort zone, to rade najbolje, to im najvise lezi. sve u svemu super cert, odlican zvuk, solidan broj ljudi. mrtva publika generalno, sto kapiram da je normalno za nemacku. kad su Vola izasli na binu prvi bilo mi neprijatno sto nije bila nikakva reakcija. u srbiji se svaki bend pozdravi kad izadju na binu, ko god da su. prostor kao Amerikana, malo lepsi, bolji zvuk, bio onako komforno pun, mozda malo manje ljudi nego overkill kod nas, nekih 500-700 sigurno. bonus sto sam sledeceg dana na bukvljaku nasao Discouraged Ones za tri eura eve ga evidence malo Quote
Chicken Little 420 Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 https://getmetal.club/119140-katatonia-8206-the-great-cold-distance-10th-anniversary-edition-2017.html Quote
Vic Rattlehead Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 Ne seri da su u Plovdivu snimili uživo album. Quote
Chicken Little 420 Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 http://www.serbian-metal.org/vesti/15984/katatonia-u-klavirskoj-izvedbi/ Quote
Haos sam ja Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 Novi album u aprilu. Nova stvar: 1 Quote
Simadin Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 Simpa stvar, ne bih se bunio da za ceo album iskuliraju gitare i prog i prosaraju elektronikom, bio bi dobar change of pace za njih. Quote
Haos sam ja Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 Ja bih se bunio. Izgleda sam jedan od retkih ovde kome se svideo raskošniji pristup na prošlom albumu. Stvar je simpa, al već je malo trendy ta elektronika, a ja ne osećam ništa. Quote
In The Flesh Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 "City Burials" is an album that sees the band reclaim part of their heavy metal roots, via several moments of exuberant, old-school classicism, deftly woven into these new songs' kaleidoscopic fabric. Quote
[Nocturno] Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 4 hours ago, Simadin said: Simpa stvar, ne bih se bunio da za ceo album iskuliraju gitare i prog i prosaraju elektronikom, bio bi dobar change of pace za njih. Da li te podseca ovo na nesto? Pitfalls? Quote
Grobodan Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 ko su ulogovao na tvoj profil lazo Quote
azal Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 pa mene smaraju jer isti album izbacuju vekovima, ovo je bar interesantno. mogao bi i amorphis neki depeche mode da krene da radi sto da ne 1 Quote
23/16 Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 (edited) Ladno su izbacili nesto sto se i meni svidja. Neverovatno. Da Amorphis krene da fura DM fazon, slusao bih i njih 🙂 Edited January 31, 2020 by 23/16 Quote
Grobodan Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 Mogu da furaju sta hoce, najbolji su u svemu. Ja nesto drugacije zamisljao ovu Katu... videcemo album. Quote
Haos sam ja Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 Lepo čovek gore namirisao, miriše na Pitfalls, nadam se da neće upasti u tu zamku, hehe. Ja baš ne mislim da su sa prethodnim albumom nastavili u istom maniru kao praktično od Viva Emptiness. Prošli album je baš zamršeniji, komplikovaniji i progerskiji od svojih prethodnika. On je baš imho bio najveći njihov iskorak u drugačije vode još od početka milenijuma i sjajno osveženje u odnosu na dosadu zvanu Dead end kings. Quote
Recommended Posts