Fiery Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 (edited) Strasno. Dajete svakoj pesmi po jednu emocijui... Mogu oni mnogo vise od toga, svako slusanje daje novi utisak. Edited August 31, 2004 by Fiery Quote
Dani Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Strasno. Dajete svakoj pesmi po jednu emocijui... Mogu oni mnogo vise od toga, svako slusanje daje novi utisak. Bas sam to htela reci. I jesu nesto vise od toga, mnogo vise... i bilo kada... Quote
Agarth Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Tjah! Ne preterujte s ozbiljnošću, pustite ih malo da se igraju, zanimljivo je! Quote
Buddha Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 ne, ne, pre ce biti da je without god a quietworld pozz Quote
Rain delay Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Meni Katatonia nije depresivna, ali UOPSTE... Quote
Sinstrel Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Bas bi bilo dobro da vidimo Katatoniu u BG Quote
Dani Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 (edited) Ih jos da ih cujem uzivo... ima da padnem na dupe... pogotovo "Teargas", ma sve pesme ustvari... Divljanje se racuna, naravno sa dragom mi osobom. Edited September 4, 2004 by Dani Quote
Kveld Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Meni Katatonia nije depresivna, ali UOPSTE... to se zove poremecaj percepcije (mada , shta ga ja znam , meni ,recimo ,Sentenced nisu depresivni , moguce je da ih jednostavno ne kapiram ) Quote
tragedy Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 we had you down on your knees we were kicking you in the head we tried to hang you from the trees we didn't stopped until you were dead WE MUST BURRY YOU U JEBO TE Quote
Fiery Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Meni Katatonia nije depresivna, ali UOPSTE... Nisu ni meni bili u pocetku, dodje to s vremenom Quote
Dani Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Pa nisu slusam ih svako jutro kad idem na posao, to me drzi. Quote
tragedy Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Meni Katatonia nije depresivna, ali UOPSTE... kako neko moze ovo da kaze pa ljudi jeste li vi slusali BRAVE MURDER DAY JEDNA ZATVORENA ATMOSFERA ,BEZIZLAZNOST,MRAK TOTALNI,LETARGIJA BUKVALNO RIJEC katatonia depresija je sve to upakovano o najcrnji omot ljudi cuju LAST FAIR... I VIVA ... i sude e nemoze tako bogomi treba sve preslusati pa onda raspravljati u aktivnim recenicama Quote
Fiery Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Jes' boli me dupe da na osnovu onog sto su bili pricam o onom sto su sada. Poslednji album mi je stvarno u najmanjoj meri depresivan i to je to. Sasvim mogu da kazem da sada nisu tako depresivni (ili uopste, kako vec ko dozivi). Inace BMD mi je manje depresivan od, na primer, LFDGD. Quote
Kveld Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 ja bih rekla da su raniji albumi odmah na prvo slushanje depresivni dok za ove kasnije treba vremena da se uochi red i forma u pesmama i tek da se onda otkrije taj bedak.Secam se da kad sam prvi put chula Katatoniu (Tonight's decision ) nisam pomislila "Ovim ljudima bash ne ide najbolje" vec "J#$%^&te ovde ima nechega" Quote
(Z)arkhon Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 ja sam preslusao bas sve albume i odusevljen sam,band ubija!najjace su mi murder,saw you drown i teargas...jel imate onaj split sa primordial-om? Quote
Chlan 787 Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 kako neko moze ovo da kaze pa ljudi jeste li vi slusali BRAVE MURDER DAY JEDNA ZATVORENA ATMOSFERA ,BEZIZLAZNOST,MRAK TOTALNI,LETARGIJA BUKVALNO RIJEC katatonia depresija je sve to upakovano o najcrnji omot ljudi cuju LAST FAIR... I VIVA ... i sude e nemoze tako bogomi treba sve preslusati pa onda raspravljati u aktivnim recenicama pa, kad u 'brave-u' od treceg minuta krene ona gitara... uh... inace, definicija katatonije bi bila: urbano depresivni rock bend sa doom backgroundom. postoji li depresivnija pesma od 'quiet world-a'? txt iste nosim u novcaniku, i kad god pomislim da sam depresivna/pasivna, procitam stihove i mometnalo se unormalim. lekovita je ta katatonia... Quote
Agarth Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 pa, kad u 'brave-u' od treceg minuta krene ona gitara... uh... Ovo misliš u dobrom ili lošem smislu? inace, definicija katatonije bi bila: urbano depresivni rock bend sa doom backgroundom. Svidža mi se ova definicija! postoji li depresivnija pesma od 'quiet world-a'? Da, "Passover" od Joy Division... no, izgleda da je i to po onome kakve kome crne vrane iznad glave lete... Quote
Chlan 787 Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 pa, kad u 'brave-u' od treceg minuta krene ona gitara... uh... Ovo misliš u dobrom ili lošem smislu? Da, "Passover" od Joy Division... no, izgleda da je i to po onome kakve kome crne vrane iznad glave lete... ono je stvarno delovalo sarkasticno... ali, nije. nisam slusala tu stvar od Joy Div. 'Q.W.' mi je na neki morbidan nacin u isto vreme vesela (pocetni stadijum ludila) i depresivna. s'o kaze jonsi (siguRos) za reakcije ljudi na njihove pesme: ili su tuzni ili se smeju histericno. slicna situacija je i sa 'Q.W.', isn't it? Quote
Kveld Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Da, "Passover" od Joy Division... no, izgleda da je i to po onome kakve kome crne vrane iznad glave lete... A Decades i The eternal ? btw,Angel , bolja si od mene , ja imam Vintersorgovu sliku u novchaniku Quote
Fiery Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 ja bih rekla da su raniji albumi odmah na prvo slushanje depresivni dok za ove kasnije treba vremena da se uochi red i forma u pesmama i tek da se onda otkrije taj bedak. E vala bas. Jos sto se tekstovi jako dobro prate "na sluh", iliti bez papira... Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 E vala bas. Jos sto se tekstovi jako dobro prate "na sluh", iliti bez papira... slazem se ..svidjaju mi se tekstovi i mjuza mnogo...slusam ih svaki dan..... Quote
Dani Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 slazem se ..svidjaju mi se tekstovi i mjuza mnogo...slusam ih svaki dan..... Klasika... Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Katatonia je definitivno jedan od najboljih bendova doomA,jes da ne volim mnogo growl al' oni je zakon! Quote
Kent Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 u centru stokholma, razbijen od srpske rakije, neko je morao izvaditi kes iz automata da bi platio taxi... poz Quote
Recommended Posts