Buddha Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 sledeci album katatonije ce se zvati viva rakija Quote
Kent Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 "Reissue of DoDS not supported!" . It has been known to us, that Black Lodge records are going to re-issue the old classic 'Dance of December Souls' album. Although the CD could just as well have been re-pressed with the original cover and old logo, it now ridicules both the past and present by showing up with a new pathetic cover trying to depict elements from our last album and the abuse of the "new era" logo on something that was released more than 10 year ago. Don't be fooled into confusing this is for a new Katatonia release. Consequently, we do not support this re-issue and take complete distance from its existance. mamu im lopovsku poz Quote
Buddha Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ma video sam to na forumu jos pre nedelju dana sta reci L A M E Quote
Buddha Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 btw, jel neko slusao onaj Subdive gde je par clanova K ? Quote
Ancient Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Hah,bas mu se po sjaju ociju vidi da se ubio od SRPSKE sljive,a koje bi drugo Quote
Out Of Time Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 btw, jel neko slusao onaj Subdive gde je par clanova K ? Subdive = Sranjce Delimichno... neki scream rock alt groove partially Katatonia oriented sound! bem li ga... Quote
Buddha Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 beliggah.. ni po sajtu nije delovalo kao nesto vajno bajno meh Quote
KRANG Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 ja sam nedavno razmišljao, i zaključio da je viva emptiness moj omiljeni album svih vremena. majke mi Quote
Kent Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 bio si pametan u tom trenutku, sta da ti kazem Quote
BodyRemover Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 to kaze i moj discman. ja ne. poz Quote
Buddha Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 ja sam nedavno razmišljao, i zaključio da je viva emptiness moj omiljeni album svih vremena. majke mi trebalo bi svi da stavimo ovo u sig Quote
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ja sam nabavio taj album pre tri meseca,slusam ga non-stop i prosto nemam zelju da uzmem jos neki album dok ovo totalno ne proucim. Quote
Buddha Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 non-stop naravno i nikako drugacije! pozz Quote
Kent Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 trebalo bi svi da stavimo ovo u sig Citas mi misli. Vec uradjeno Quote
ajsha69 Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ghost of the sun Will I arrive Criminals ..da sednesh i da kukash... #!!&!#... Viva Viva Emptiness... respect... Quote
BodyRemover Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 a premonition evidence walking by the wire tim redom. jel jos neko najvoli tri pesme? poz Quote
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Jel mora tri?Ajde,evo Ghost of the sun Omenta Criminals Quote
Buddha Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Citas mi misli. Vec uradjeno jbt moramo redje da se druzimo ono za shape of despair je bila cista slucajnost/intuicija! complicity wealth evidence Quote
Fiery Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Mogao bih samo tri pesme po albumu da izdvojim, ne mogu tek tako da ih mesam. Quote
KRANG Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 (edited) ja jednostavno ne mogu da se odlučim za pojedinačne pesme. ali kako to da niko nije pomenuo "burn the remembrance", ili "sleeper" ceo album je neverovatan! nabavio sam ga odmah po izlasku, i slušao ga svaki dan. i nikad mi nije dosadio. nikad nisam čuo nešto što ima takvu atmosferu kao "viva..".. ima li jonas nešto novo u planu? a vi..... samo podjebavajte.. ali ajde, vama dvojici opraštam, davali ste mi dobre cd-ove.. samo ne vidim šta je tu smešno?! FIERY: pa to su i svi oni radili.. 3 pesme sa zadnjeg Edited October 12, 2004 by KRANG Quote
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Pa,jebiga,i ja sam izdvojio prve tri koje su mi pale na pamet,ali je ceo album vrh.Trenutni favorit - Walking by a wire. Quote
Kent Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Krang - sensitive motherfucker Jonas je uradio novi Bloodbath - jjjjjjjjjjebe qve~!!! posle necrophagista dm album godine! a nova katatonia... pa da li da vam pricam?? Quote
KRANG Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 (edited) pa nabavio sam novi bloodbath.. ipak mi je i ovaj malo lošiji od demonoid-a.. ali dosta mi je bolji od prvog. a čitao sam i intervju sa jonasom gde kaže da će novi album katatonie snimati ove zime. znaš li nešto više? EDIT: da, evo link za intervju: http://www.antenna.nu/bloodbath/interview1.php Edited October 12, 2004 by KRANG Quote
Recommended Posts