Kent Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 demonoid je dobar, ali mi je vox nesto lame... bloodbath je bas to... peter je razvalio... moracu da cutim za katatoniju, ne bi bila fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 Koliko sam ja cuo,novi album nece pre jeseni 2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted October 12, 2004 Report Share Posted October 12, 2004 ja sam nedavno razmišljao, i zaključio da je viva emptiness moj omiljeni album svih vremena. majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 moracu da cutim za katatoniju, ne bi bila fora koje su to fore???? a? ti sad kao znaš nešto.. ajde daj to nešto i za nas sa jeftinim ulaznicama... --- dođavola! : šta je konkretno smešno u mom postu..?? ne kapiram vas ljudi majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 nije za public, bro! samo private... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 ja sam nedavno razmišljao, i zaključio da je viva emptiness moj omiljeni album svih vremena. majke mi Jedan od mojih omiljenih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaslanik Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 ...evo,kad se vec prica o albumu, viva emptiness je jedan od mojih omiljenih albuma omiljene mi grupe katatonie .posebna je.taj album je poseban.svako ce naci u njemu nesto svoje.bice ispunjen.posle toliko godina(mislim na postojanje benda,a ne da se foliram da ih slusam od pamtiveka),ostali su i postali posebna prica iz zivota.... jest da nema nicega sto vec nije receno,ali bilo mi je zao da zaobidjem temu. slobodno nastavite gde ste stali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaslanik Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 e da,pri prvom slusanju su se izdvojile criminals,will i arive,complicity...posle je vec poznato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Scarlet_Witch Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Vidim da je vecini omiljeni album Viva Emptiness... Ja obozavam Dance of december Souls,Viva Emptiness je na drugom mjestu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Vidim da je vecini omiljeni album Viva Emptiness... Pored Vive... tu su jos: Discouraged Ones i Tonights Decision. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 ma tu je jos i cela diskografija, ostavite se tog nabrajanja vec pet strana unazad i pustite Kenta da kaze nesto o novom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Ajde onda i to da cujemo, sta se ceka... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 ceka se najbolji album katatonije do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 Neeedooovoljnoooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 (edited) Ovako... danas dobih mejl od Jonasa... da preskocim prijateljska prepucavanja nego da predjem na sustinu... Anders i Jonas su zavrsili sve pesme i snimanje je krenulo... oko imena albuma se spore i dalje, a sto se orijentacije tice mogu reci da Jonas povlaci dosta album na indie rock stranu, a Anders je u death metal fazonu ovih dana (Jonas kaze da ne moze da se odlepi od Necrophagista, samo da se zna)... zanima me samo moze li vise indie od Vive... DVD su odlozili do daljnjeg, jer im se nije svidela atmosfera u kojoj je napravljen (da budem precizniji, publici je bilo placeno da aplaudiraju, to vam je ekskluziva). Katatonia je jebeno preveliki bend da bi se to cinilo. Sledeci update uskoro. btw, Jonas je svratio na forum danas Edited October 15, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 to su lepe vesti.. uh... koliko je to do izdavanja albuma..? oko 6 meseci? nego, šta je bilo sa onim diskom koji je peaceville trebalo da izda? nešto su se ovi iz benda bunili, nije mi jasna ta priča... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 15, 2004 Report Share Posted October 15, 2004 (edited) to je black lodge trebalo da izda... u pitanju je bio dance of december souls sa novim logom i novim coverom... bend je to bojkotovao, jer sluzi cisto za uzimanje para, a novi logo je svesno stavljen da bi naterao neke neupucene da kupe album misleci da je nov. sram ih bilo. uskoro izlazi kompilacija novijih radova... tu cete moci da nadjete sve sto ste propustili (mislim na saw you drawn singl koji je stvarno raritet i uopste sve singlove od discourageda pa na dalje ). bice i jedna neobjavljena pesma. za album cu vas obavestavati cim i sam nesto saznam... recimo da su to vesti iz prve ruke Edited October 15, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 btw, Jonas je svratio na forum danas a ko je stajao nad glavom i prevodio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Scarlet_Witch Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 a ko je stajao nad glavom i prevodio? Samo je gledao slike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 a sto se orijentacije tice mogu reci da Jonas povlaci dosta album na indie rock stranu, a Anders je u death metal fazonu ovih dana kako god, jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Zanimljiv intervju iz njihovih ranih dana... http://panzer.users5.50megs.com/articles/s...manzipation.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 heh, znam da je bio mnogo netolerantan kad je bio klinac.... danas je potpuno drugacija osoba... ljudi se menjaju i on je jedan od drasticnijih primera za to. ipak, slazem se sa njim oko nekih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Zanimljiv detalj: Two days ago Euronymous from the tru Mayhem was brutally murdered. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 zanimljiv intervju nema šta jonas preterano sere.. : "I would prefer to live as hign in the North as possible, in a deep, deep forest and just play music and never meet any people. " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 moj chovek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts