marcoman Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 ma jok bre, navikavaj se polako na "Danas maajko, ti ponosna budi,,,, Quote
Lotus eater Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 KATATONIA 9.marta u Segedinu svira !! Quote
Vladan Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Jebem ti drzavu koja se zove BiH. Viza to je moj problem. Quote
KRANG Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 otkud sad to?!?! pa ovo je još bolje. Quote
Lotus eater Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 pise na njihovom sajtu, i na sajtu NegativeArt-a, oni organizuju i MetalMania-u (www.negativeart.hu) predgrupa: Gire (www.scythe.hu/gire -za mjuzu, da znate kakvi su) svirace u JATE-u (studentski klub) karte u ogranicenom broju u vezi karata mislim da mozete naci, ili bolje receno pitati za informacije (rezervisanje i sl., mada licno nisam ih jos pitao) Quote
Buddha Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 btw, anders je na forumu izjavio kako je prilicno razocaran novim paradajzovim albumom i to su iskoristili neki skotovi i poslali link na PL forum i tamo svi raspalili vatru tipa "ma ta katatonia je sranje", "blakkheim je ljakse" i tome slicno. blakky se prilicno potresao celom situacijom.. jbt, forumi mogu biti uzasna stvar sometimes.. prvo ono sa dannyjem pre neki dan, sada ovo.. sta je sledece, mike ce da obrije brkove? Quote
Buddha Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 potvrdjeno je, pise na sajtu 9.mart sreda JATE klub, szegedin Quote
Agarth Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 btw, anders je na forumu izjavio kako je prilicno razocaran novim paradajzovim albumom i to su iskoristili neki skotovi i poslali link na PL forum i tamo svi raspalili vatru tipa "ma ta katatonia je sranje", "blakkheim je ljakse" i tome slicno. blakky se prilicno potresao celom situacijom.. jbt, forumi mogu biti uzasna stvar sometimes.. prvo ono sa dannyjem pre neki dan, sada ovo.. sta je sledece, mike ce da obrije brkove? Dešava se svašta... Sigurno si primetio da je na Anatheminom recimo bila neka tema o superiornosti Amera, a onda je neki lik ostavio taj link na S.O.D. forumu i naveo kako se tamo skupljaju amerofobi... Mislim, verujem da je nezgodnije imati frku sa Billy Milanom nego sa Paradajizima Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ma znam fora sa paradajzima je respect i taj fazon posto je blakky uvek pricao da kata nikad ne bi ni postojala da nije bilo pl. da vidis tek kako je isti taj billy millano odgovorio nekom liku sto ga isprozivao da oce da ga bije.. proveri obavezno Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 evo ti i link :hilarious: www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=183864 Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 mada je to za sod i anathemu bas bilo jadno.. danny i darren su cak postovali tamo na sod forumu da klirapuju situaciju. ne znam da li si provalil, ali daz je bas faca Quote
Agarth Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 E, ono je vrh! npr. : You fucking clown... -------------------------------------------------------------------------------- You could bring an UZI, A sword, hell you can bring EVERYONE you know It won't do any good....All losers like you are good for is running your mouth on the net..I'm guessing you receive one to many beatings a day at school, and this is how you make up for it, acting like a jackass on the web... Billy je lud. Mislim, čuo sam za ono kad je radio negde stagediving ( ), a neki lik je valjda hteo da mu skine kačket ili tako nešto, i ovaj ga je dohvatio u šuci i krenuo da ga pegla... i ubio boga u čoveku na kraju, i sve je to uredno snimljeno kamerom. Moram nabaviti taj cert, majke mi! Quote
BodyRemover Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 jednom je prebio i warrella iz nevermore. ocigledno je da zivi za fajt. poz Quote
Kent Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 sta da vidim ovde? svirka u segedinu? potvrdjeno odavno, mi vec odlucili da idemo tamo, a ko od vas nije lame, svakako ce krenuti sa nama. Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ma mislio sam na ono za paradajz.. nebitno sad.. jbt poludeo sam obrcem pineapple thief vec 4 put dok sam onlajn Quote
marcoman Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ja sam citao jednom kako je Danny napichio nekog amera na pitanje kako im se svidja amerika i zasto ne sviraju itd. Ovaj mu izleteo u fazonu: stoko retardirana ona americka... ne bukvalno, ali taj neki fazon bilo na UM-u Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 mislim da nije.. nema sanse.. mada, otkud znam? svacega je bilo na forumu pre mesec-dva.. nego.. bRe, mi to spamujemo na katatonijinom forumu o anathemi Quote
KRANG Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 jebote, UM forum je zakon.. šta se ovde još neće pročitati.. -- ovi mora da su (neplanirano ranije) završili snimanje albuma kad su sad počeli da sviraju.. szeged ćemo pokoriti! ahaha Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 NE kranky, lepo ti na sajtu pise da uzimaju par slobodnih dana da se ne bi zatvarali u studio toliko meseci. Quote
KRANG Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 ..ili to ko bi išao odavde u segedin? Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 vec smo pricali o tome.. al si se ti izgleda previse nasnusario da bi zapamtio kent outoftime ti&tvojsuperkrangmobil.. ne znam za azala i wc i bodyR Quote
KRANG Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 (edited) aha.. baš si lepo nabrojao.. ti, ja, kent, oot, azal, br, wc.. i to je 7 ljudi.. u fabiju može 5 (ili 6 i da se kolju na zadnjem sedištu). ili ako se nudiš da ideš u gepeku Edited February 9, 2005 by KRANG Quote
Buddha Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 da ali nismo sigurni ni ja ni azal ni maliWC ni bodyR. Quote
Recommended Posts