Misantrophil Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 sto,sta imas protiv rusa Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 review na ruskom je vrlo korisna stvar.... shta se stvarno desilo na tom njagorem nastupu? Quote
KRANG Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 imaćemo i spot uskoro.. valjda ovaj put neće da ga useru "Katatonia have finished their seventh studio album. Recorded at Fascination Street studios in Orebro Sweden, and boasting one of the best productions in the world. Live action is being booked while the band finish the video for the new single which will precede the album in the new year. More soon." a danilel kaže: sunshine...half naked girls...drinks...palmtrees...bling bling....this is going to be the best video ever!!! Quote
Bride Of Darkness Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Da vidimo i to cudo. Inace, volim ovaj bend, posebno prva 4 albuma. A i noviji radovi su OK. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 valjda obrnuto, noviji radovi su jedino ok.... inace, jebi ga, depresivni textovi ne idu ruku pod ruku sa golim ribama, al' 'ajde, kicherice nikad dosta svima nama.... Quote
Sinstrel Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Neeeeeeeee spooot! Izdace bre... ovaj... nesto ce izdati! Nije fora... sta ce im spot...? Quote
Supergalactic Lover Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 a danilel kaže: sunshine...half naked girls...drinks...palmtrees...bling bling....this is going to be the best video ever!!! znaci bice na adrii. no doubt. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Neeeeeeeee spooot! Izdace bre... ovaj... nesto ce izdati! Nije fora... sta ce im spot...? vala ni za kurac im ne treba.... Quote
Bride Of Darkness Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 "The Revial" "Dance Of December Souls" "For Funerals To Come" "Brave Murder Day"- mozda cak i meni najdrazi album. Ostalo je OK... Od "Discouraged Ones" manje-vise, pocine nova faza, koja se ne uklapa u predhodna 4 albuma, ali pomenuti album je o.d.l.i.c.a.n! Quote
KRANG Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ovo im je drugi spot btw... tako da možete zajebati tu šta-im-sad-ovo-treba priču.. i ne, naravno da neće biti na plaži sa ribama.. očekuje se da ovih dana objave naziv albuma Quote
The Watchtower Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 koji im je prvi? da ga potrazim. Quote
Bride Of Darkness Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Koliko me sluzi pamcenje "The Revival". Quote
Sinstrel Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Nije nego je "Jhva Elohim Meth". Quote
KRANG Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 jhva.. jel to onaj kad jonas peva ležeći u jacuzziju okružen ribama i pije crystal? Quote
Face Of Melinda Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 I odjednom shvati da mehurici oko njega nisu od jacuzzi-ja i da crystal ima malo cudniji ukus... Quote
fiction Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Nije nego je "Jhva Elohim Meth". e nije nego je Ihva Elohim Meth..The revival oboje ste na neki nacin u pravu.Mada to je prvi EP,Dance Of December Souls je prvi full lenght Oduzi se ovaj novi album, a vjerovatno da bi bio top 10 2005...Za sledecu i nisam siguran Quote
KRANG Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) uuu.. anal ti vera. ovde se priča o spotovima, ne albumima. i album je jhva.. nema veze to za datum.. ovako ćemo imati i novemre i katatoniu za mesec dana. edit: i da.. prvi spot im je bio za teargas, ali evil spirite, ne verujem da ćeš ga naći.. nisu ga nikom davali.. ultra cvlt Edited November 12, 2005 by KRANG Quote
fiction Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 uuu.. anal ti vera. ovde se priča o spotovima, ne albumima. i album je jhva.. nema veze to za datum.. ovako ćemo imati i novemre i katatoniu za mesec dana. edit: i da.. prvi spot im je bio za teargas, ali evil spirite, ne verujem da ćeš ga naći.. nisu ga nikom davali.. ultra cvlt znam da se prica o spotovima, ali Ihva nema nijedan spot, pa sam mislio da je taj dio postova u vezi albuma..kako god... Quote
Sinstrel Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Jhva... Inace spot za Teargas mozete skinuti sa ovog >LINKA<. Quote
Misantrophil Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 jer to uzivo ako jeste imam ga Quote
marcoman Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 jer to uzivo ako jeste imam ga Evo ti link za drugu verziju, ta njegova je live LINK Quote
KRANG Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 konačno se pojavio cover.. travis smith lično ga je postovao. možete ga videti na njegovoj stranici, ili ovde: http://www.seempieces.com/Trav's_Stuff...08.LZZZZZZZ.jpg Quote
fiction Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Dobar je dobar, mada se travis u zadnje vrijeme ponavlja tenutno najocekivaniji album, sigurno! Quote
BodyRemover Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Dobar je dobar, mada se travis u zadnje vrijeme ponavlja mada ne toliko koliko se ponavljaju ljudi koji pricaju kako se travis ponavlja. get real. poz Quote
Recommended Posts