KRANG Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Album je za tri klase ispred Discouraged Ones-a!! jel tebi neko provalio pass, ili šta? --------- ja sam takođe odlučio da ne slušam album (posle prve nedelje), dok ne kupim disk. tj, realno: dok ne skinem retail . a disk kupim kad stigne ovde. Quote
Rain delay Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ne markomane. trebalo je da napises "i za klasu ispred Last Fair Deal Gone Down-a!" Ne, ne, ne... Trebalo je da napise: "Last Fear Delay Gone Down"... Quote
White Man Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Album je za tri klase ispred Discouraged Ones-a!! e u to stvarno ne mogu da poverujem iako jos nisam cuo novi album ... ako se novom albumu nalazi bar jedna pesma u rangu sa npr.deadhouse ili cold ways onda mi je to sledeca kupovina... Quote
Grobodan Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ko zna kad ce da stigne disk u Grbiju,a i kad stigne,nece biti ispod 1500 dindzi.Ali jebiga,zato ce da bude svper osecaj kad prvi put pustim album,uzmem buklet i uzivam maximalno. Quote
KRANG Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Blakkheim ti čestita novu godinu.. a mene je banovao.. haha Quote
Grobodan Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Da nisi postovao na forumu da si skinuo album? Quote
KRANG Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 naravno. još sam rekao i da je genijalan.. Quote
Grobodan Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Da si rekao da je govno,dosli bi ti na kucnu adresu. A ja cu lepo Blekiju i Rogosicu da napunim dzepove. Quote
Buddha Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ja sam rekao da je do jaja, rekao zbog cega i sve to, ali napisao kao da se odnosi samo na onaj sempl sto su dali, pa me nisu dirali Quote
amy_mccoy Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 meni se svidja ovo novo sto sam cula....ne znam bas za ove klasne prednosti , ali definitivno ga kupujem (mada cu prvo da ga skinem sa neta, a onda na leto kupim u kanadi ) Quote
Sarah_Key Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Ja sam za sad čula samo-deliberation i sviđa mi se Quote
[4] Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 to je najkomerc pesma na albumu ok je u kompletu sa naredne dve Quote
Sarah_Key Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Jbg samo tu sam čula ...E to u tvom potpisu deo iz pesme ili mi se čini.... Quote
Sarah_Key Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Nadam se da ću uskoro nabaviti novi album....e baš cute to srculence Quote
KRANG Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 jebo wallpaper, jel našao neko pouzdane verzije tekstova? ima na darlyrics forumu ali su lupetanje.. btw, još nedelju dana do downloadovanja singla sa 2 nove cele pesme i "opium dub" verzijom my twina Quote
Old Smuggler Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) Jao da, na DarkLyrics umeju da lupetaju jezivo, kad se samo setim panica od anatheme, pesma ima kilometar stihova ...a kolko samo tu bisera ima ... btw Šta vas sprečava da slušate promo(sem možda voiceovera), ako pretpostavimo da imate dovoljno snage volje da znate da ćete kupiti album kad izađe Inače album je keva, nije toliko eksplozivan kao viva, već više nekako kao prethodni albumi, ali opet snažnije ... Produkcija je besprekorna. Edited January 29, 2006 by SoulForged Quote
marcoman Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 da, jao kakve sve varijante tekstova po netu imaju, qq mene ne sprecava nista da ga slusam iako mi se voiceover gadi i iako sam mislio da ga necu slusati (bar ne toliko) ali.. izvrteo sam ga Bbezbroj puta, jebao sam mu milu majku Quote
Old Smuggler Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) Ma opušteno, to ja samo pokušavam da smislim izgovore - jer meni ništa slično nije ni palo na pamet, nemam savesti pa to ti je Stvarno, kakav lik ima glas ... trebalo bi da radi trejlere za američke blokbastere ... Nije bilo teorije da ga prigušim u soundforgu ni malo, ima glas ko vanzemaljac. Edited January 30, 2006 by SoulForged Quote
Vitamin K Experience Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Javite mi kada dođe original do naših prodavnica. Zaslužuju da im dam neku kintu. Quote
Sinstrel Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Takodje! Ja jos uvek nisam cuo album (i necu) osim My Twin i Journey through pressure. Voice over kako ga zovete me mnogo nerivra pa necu da pokvarim utisak o albumu. Jos mesec dana... Quote
Misantrophil Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 a sta to znaci voice over nije mi jasno sta nema glasa ne razumem Quote
Recommended Posts