Sinstrel Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 hmmm... odakle li ima takva ideja? Preformulishi pitanje, cudno je. Quote
MudriPanj Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 hmmm... odakle li ima takva ideja? hocjes li recji da ti imas neke veza sa tim sto cje katatonia docji kod nas? Quote
Dowla Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Kent I Out of Time su bili kod njih u Stokholmu pre dve godine,ako se ne varam...ima u butcherian-u o tome Quote
Thulе Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) ma to je sve izmišljeno.. imaš na kraju disklejmer sitnim slovima: "ova priča je čista fikcija". Edited June 15, 2006 by Johnny Dopp Quote
Kent Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 mislio sam da do sada vec svi to znaju ko je predgrupa? Quote
Thulе Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 The gay US bishop at the centre of controversy over his <consecration> has told a convention of US Anglicans he is "not an abomination. Quote
Defunctus Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Bice extra ako dodje i Novembre sa njima,a nema nikakvog razloga da ne bude tako. Jedino je problem sto ce onda to vece Katatonia ostati u njihovoj sjenci... Quote
Kent Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 s vremena na vreme se na ovoj temi pojavi neko ko zna sta prica. Quote
Thulе Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 ja nemam problem s tim. a nisam siguran da su novembre nešto mnogo jaki uživo. Quote
Kent Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 hmm... mislim da bas jesu (rece blackheim jedared). Quote
DevouredSoul Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 (edited) Odlicna vijest sa njihovog sajta: Since the promoter couldn’t live up to what was signed and agreed for, our appearance at the MAMF festival in Hungary has been cancelled. However, we’re already looking at the possibilities of returning to Hungary in the autumn for a club gig with additional dates in countries such as Romania, Serbia and maybe even Croatia - all previously unvisited by Katatonia. Hmmm.... to bi bilo sasvim fino videti. Mada, opet, ne dam pare ako bude mnogo skupa karta. Sirotinjo i bogu si teshka Edit: ali najvishe od svega bih volela da dodju ovde a u Hrvatsku ne. Da vide kako je to kad oni mogu da slushaju Deftones, a mi ne Edited June 16, 2006 by DevouredSoul Quote
tovar Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 ne znam zasto, ali ako se potrefi ista atmosfera kao na anathemi u zagrebu bice vise nego savrseno gde god da dodju. Quote
Ω Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 a kada bi to eventualno mogli da dodju u srbiju? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Novembre nece biti predgrupa sigurno. Bice dva domaca benda koja su zasluzila da nastupe sa Katatoniom. Ali sve informacije cete dobiti tek kada koncert bude potvrdjen, ako uopste bude potvrdjen... Quote
Thulе Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 zašto je ovako toplo napolju? i zašto ne dovedete i novembre, kad i onako sviraju sa njima svugde? Quote
Recommended Posts