marcoman Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Novembre nece biti predgrupa sigurno sto onda uopste dolaziti na koncert? Quote
Sinstrel Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Novembre nece biti predgrupa sigurno. Bice dva domaca benda koja su zasluzila da nastupe sa Katatoniom. Ali sve informacije cete dobiti tek kada koncert bude potvrdjen, ako uopste bude potvrdjen... Ako Alogia ne bude bila jedna od predgrupa necu ni doci... Quote
Misantrophil Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 pa ne bi me cudilo posto tu sugavu Alogiu svugde guraju Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ne brinite nece biti Alogia... Bice dva benda koja su svirala sa Charonom... Quote
Defunctus Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) Najlogicnije je onda Rain Delay i Consecration,mada mislim da ce mozda Follower biti umjesto jednog od ova dva benda... Edited June 20, 2006 by Defunctus Quote
Sinstrel Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ne brinite nece biti Alogia... Bice dva benda koja su svirala sa Charonom... E onda necu da dodjem. Nisam bio na Charonu. Ko je svirao? May Result i Cactus Jack? Moze... Quote
niking Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Rain Delay i Consecration ja sam za... (kao da se ja nesto pitam) Quote
Misantrophil Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Rain delay obavezno da bude predgrupa Quote
Elldamar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Brate....kako ste u stanju da lupate...pa to nije normalno Quote
Craft Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Svratio sam na ovu temu samo da pljunem na ovaj precenjeni, folirantski bend... PLJUC!! ...and here comes another one: PUJ! Seeya! Quote
Craft Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Jok. A ti? Jesi li ti neka opasna faca? Hehe, samo sam cekao kada ce neko sharance da zagrize... Nisam dugo cekao... Ja inace volim Karatoniu... Bok! Quote
Elldamar Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Nije da nije zanimljiv dechko...skroz... Quote
einherjar Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 I ja mislim da je Katatonia apsolutno precenjen (a donekle i folirantski) bend, ali ne zelim da pljujem, tako da molim da me niko ne optuzuje za verbalni delikt i ne uvlaci u nepotrebne rasprave... Imam principijelni problem sa svakim bendom koji dozivi potpunu transformaciju zvuka tokom svog postojanja. To, obicno, znaci nekoliko stvari - ili da zele da postanu komercijalniji ili da nemaju apsolutno vise nista novo da kazu u okviru zanra sa kojim su poceli ili da ga se, ne daj boze, stide i zele da se distanciraju od njega, sto opet implicira dezorijentisanost i nemanje dovoljno razvijene svesti o samom sebi... Sve ovo pobrojano je tuzno na svoj nacin, a cini mi se da sve to i te kako ima veze sa Katatoniom... Quote
Misantrophil Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 pa meni su bolji od kad su promenili zvuk Quote
Misantrophil Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 da,Katatonia uopste nije precenjena Quote
Buddha Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 upravo. K bi imali milion vise fanova da su nastavili da furaju sad onaj Brave Murder Day fazon ovako su svirali ono sto je njima bilo prirodnije/prigodnije da sviraju, pa su se misljenja podelila @einherjar: "neimanje" Quote
Misantrophil Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 upravo tako Katatonia je i dalje underground i dalje sviraju pred 500 ljudi znaci da se nisu prodali Quote
niking Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 a da ovu istu muziku sviraju pred 10000 ljudi, ne bi ih slusao? Quote
Recommended Posts