Jump to content

Recommended Posts

Posted
Novembre nece biti predgrupa sigurno. Bice dva domaca benda koja su zasluzila da nastupe sa Katatoniom.

Ali sve informacije cete dobiti tek kada koncert bude potvrdjen, ako uopste bude potvrdjen...

Ako Alogia ne bude bila jedna od predgrupa necu ni doci...

Posted (edited)

Najlogicnije je onda Rain Delay i Consecration,mada mislim da ce mozda Follower biti umjesto jednog od ova dva benda...

Edited by Defunctus
Posted

Ne brinite nece biti Alogia...

Bice dva benda koja su svirala sa Charonom...

E onda necu da dodjem.

Nisam bio na Charonu. Ko je svirao? May Result i Cactus Jack? Moze...

Posted

Svratio sam na ovu temu samo da pljunem na ovaj precenjeni, folirantski bend...

PLJUC!!

...and here comes another one:

PUJ!

Seeya!

Posted

Jok.

A ti? Jesi li ti neka opasna faca?

Hehe, samo sam cekao kada ce neko sharance da zagrize... Nisam dugo cekao...

Ja inace volim Karatoniu...

Bok!

Posted

I ja mislim da je Katatonia apsolutno precenjen (a donekle i folirantski) bend, ali ne zelim da pljujem, tako da molim da me niko ne optuzuje za verbalni delikt i ne uvlaci u nepotrebne rasprave...

Imam principijelni problem sa svakim bendom koji dozivi potpunu transformaciju zvuka tokom svog postojanja. To, obicno, znaci nekoliko stvari - ili da zele da postanu komercijalniji ili da nemaju apsolutno vise nista novo da kazu u okviru zanra sa kojim su poceli ili da ga se, ne daj boze, stide i zele da se distanciraju od njega, sto opet implicira dezorijentisanost i nemanje dovoljno razvijene svesti o samom sebi... Sve ovo pobrojano je tuzno na svoj nacin, a cini mi se da sve to i te kako ima veze sa Katatoniom...

Posted

upravo. K bi imali milion vise fanova da su nastavili da furaju sad onaj Brave Murder Day fazon icon_smile.gif

ovako su svirali ono sto je njima bilo prirodnije/prigodnije da sviraju, pa su se misljenja podelila

@einherjar: "neimanje" icon_wink.gif