Kveld Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Ok, nije SAMO metal , shta ste se rasplinuli u definisanju muzike Katatonie Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Vreme je da se ova tema malo vrati na pocetak... a: Meni je Katatonia ok i bas me briga koja je vrsta. Ali depresija i melanholija ,po meni ,ovde nisu prisutni...Stvarno to ne vidim u njima..Ali zato My daying bride... (smrc) Quote
Fiery Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Ja ovde ne vidim ni jedno "a" :roll: Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Sta "a",kakvo "a"? :roll: Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Aaaaa....Mislis na My dying bride?Ma,to je mahinalno Quote
Paklenko 666 Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Novi album-%#@be kevu (......najgluplja stvar koju chovek moze da uradi kad se probudi je da pusti Katatoniu,chisto da vam kazem , da se ne za%^&bete) nego , novi album , ne da je dobar ,vishe nisu ni doom ni metal' vec neka apstraktna muzika koja ne moze da svrsta ni pod jedan zanr i kao svaki slobodni umetnici Katatonia su odluchili da ih boli dupe da sviraju neki odredjen pravac..... Al su apstraktni u pizdu materinu. Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Oni sta god da urade dobri su! a: I novi i stari albumi su ok... a: Sleeper O my your fever's high I lay my hands upon you O my haven't you heard The truth is untrue Now I'm breathing I could not breath until you did I'm one second after you Just a second after you Someone inside your room Who is it there behind you What does he want from you Sleeper what did you see I close the window to the street Paren't died and left their child Unattented for a while Sleeper's song will you listen to me sing The bird is here I can see the edge of his wing If you die now how can I then live on Don't give up you must live on Quote
marcoman Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Anarchy, bilo je lakse reci - "joj kako sam luda za tom pesmom" stvarno me nervira kada ljudi postuju text neke pesme na forumu, mislim, svi mi ovde sigurno znamo taj tekst cim postujemo na temi Katatonia Quote
Kveld Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Novi album-%#@be kevu (......najgluplja stvar koju chovek moze da uradi kad se probudi je da pusti Katatoniu,chisto da vam kazem , da se ne za%^&bete) nego , novi album , ne da je dobar ,vishe nisu ni doom ni metal' vec neka apstraktna muzika koja ne moze da svrsta ni pod jedan zanr i kao svaki slobodni umetnici Katatonia su odluchili da ih boli dupe da sviraju neki odredjen pravac..... Al su apstraktni u pizdu materinu. nemoj psovati na temi o ovako krasnom bendu ili bar reci neshto tipa ''u #$^&zdu materinu''.....u moje vreme su za psovanje brisali postove, eh , a danashnja omaladina... Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Anarchy, bilo je lakse reci - "joj kako sam luda za tom pesmom" stvarno me nervira kada ljudi postuju text neke pesme na forumu, mislim, svi mi ovde sigurno znamo taj tekst cim postujemo na temi Katatonia Ok,izvini!!!! :roll: Quote
Sinstrel Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Sinoc u kst-u su pustili "Ghost of the sun" 8O a: I naravno ja sam poludeo, gubio se i tako :oops: Quote
Kent Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 eh, nuts! a, ja izabrao tramvaj radi dzeza ko bi rekao... Quote
BodyRemover Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 ima jazza u platou cele ove i sledece nedelje. i to vrh jazza! super bend ta katatonia poz Quote
Kent Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 veceras konza jazz u tramvaju...guzvaja, ne moze do sanka da se dodje...a, ribica kolko hoces i to sve matore Quote
Apeiron Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Vas dvojica prokletih spamera, samo unistavate teme Nikad jazz!!! To ni mrtav ne bih slusao... Katatonia... novija naravno. Quote
Kent Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Vas dvojica prokletih spamera, samo unistavate teme Nikad jazz!!! To ni mrtav ne bih slusao... Katatonia... novija naravno. HEHE, a tamo kad oses kod Laze ne skidas se sa Kayo Dot-a Quote
BodyRemover Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ne skida se my ass, kad neko pusti KD odma ide spavati ili tako nesto. lamer Quote
Apeiron Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ne, ne... uz Kayo Dot je nemoguce zaspati... nista gadnije ne postoji. Najcrnji black je slusljiviji od onoga Quote
Out Of Time Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 sledeci album Katatonia-e ce biti dark jazzy adult rock... nemaju shta dalje sem toga... nema ni kapija ni vrata... dakle, Trandza, sredom nije za podcenjivanje, a nije ni spam... Quote
Kent Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 naravno da nije spam, pa tramvaj ima vise veze sa katatoniom nego svi kstovi zajedno Quote
bad Improv mikica Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Sinoc u kst-u su pustili "Ghost of the sun" 8O a: I naravno ja sam poludeo, gubio se i tako :oops: naravno da su pustili Ghost of the Sun. zna Stevie sta valja. 8) Quote
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Sinoc u kst-u su pustili "Ghost of the sun" 8O a: I naravno ja sam poludeo, gubio se i tako :oops: Aaaaaaaaaa..... 8O A ja nisam bila tu! Quote
Sinstrel Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ja sam dva sloga doziveo te veceri. Prvo Stivi mi je pustio pesmu koju sam mu trazio 8O i to odmah 8O 8O a drugi slog pustio je Katatoniu 8O Nikad je nisam cuo do sad u KST-u... elem Kata je zakon Quote
Recommended Posts