Defunctus Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Vidjeli smo,ima link tri posta iznad. Quote
amy_mccoy Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 steta pa nemam flat, ne mogu da gledam spot Quote
azаl Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 ima ovde: http://www.charliegranberg.com/movies/ dosta bolja verzija spota (33 mega i malo je updateovan u odnosu na ovu youtube verziju). fajl se zove Katatonia_July__webLg_Prog.mov to je sajt tog režisera, i još uvek drži taj folder otvoren, tako da imate i ostale spotove tu. Quote
marcoman Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 (edited) Mnogo je mracan spot, slabo se vidi, makar onaj sa youtube-a. Pritom je sranje, oni stoje i sviraju ispred ventilatora nigde da sevne gola sisa ili guzica (ne njihova, naravno) Edited March 9, 2007 by marcoman Quote
Grobodan Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 KATATONIA's live performance from last year's Summer Breeze open-air festival in Germany will be released as a double-disc live album/DVD, entitled "Live Consternation", on May 28. The "super jewelcase" packaging will feature both the audio on CD and the show on DVD (including both 2.0 and 5.1 versions). The artwork was once again designed by Travis Smith and will close the visual concept for "The Great Cold Distance" phase. The track listing will be as follows: 01. Leaders 02. Wealth 03. Soil's Song 04. Had to (Leave) 05. Cold Ways 06. Right into the Bliss 07. Ghost of the Sun 08. Criminals 09. Deliberation 10. July 11. Evidence Quote
draganjv Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 (edited) Da li pesmu My Twin i pesmu Rainroom izvodi isti pevac ?Nisam imao prilike da cujem vise pesama. Bolje zvuce kada je pevanje slicno kao u prvoj pesmi, a i bolje prenose njihovu melanholiju na onog ko ih slusa. Cuo sam da su takvi Viva Emptiness i The Great Cold Distance.Svidjaju mi se pesme kao sto su Nerve i My Twin (te sam samo imao prilike da cujem).Voleo bih da cujem ova dva albuma.Da li ih neko mozda ima i moze li da mi ih posalje posto u mom gradu ne postoji cd shop gde mogu da pronadjem bilo sta iz ovog zanra.Unapred zahvalan, jos jedan veliki fan ove grupe Edited March 12, 2007 by draganjv Quote
Sinstrel Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Nije losh spot... da je neki drugi bend sa nekom drugom pesmom verovatno bi bio sranje, ovako nije. Svakako je bolji od one bruke za Deliberation. Quote
Simadin Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Da li pesmu My Twin i pesmu Rainroom izvodi isti pevac ? Growl vokale na Rainroomu peva Mikael Akerfeldt iz Opetha... A Jonas Renkse koji peva My Twin na toj pesmi peva clean i svira bubnjeve Ludilo Quote
gavrosaurus Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Ма, како год окренеш, албум је изванредан. Одслушао га, са великим задовољством, и данас. Видим ја да ће се он преселити и у мп3 плејер ... Quote
Simadin Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 M'da. Btw. Spot mi se ne svidja... totalni klise sa povremenim kadrovima nekih oblaka i imaju onaj fazon sa Rorschach inkblot testom, kao Gnarls Barkley... nja. Quote
Atheist Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 vidi ladno ja postujem na doom&gothic forumu jbg. natera me katatonija great cold distance sabija. pevam ga po ceo dan Quote
Frizzle Fry Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 :) a inache spot nije toliko losh..izgleda da im isti lik radi sve spotove za TGCD poshto su u sushtini svi u slichnom fazonu.. Quote
hand banana Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 pa i radi, ostavio sam gore link. Quote
Atheist Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 a inache spot nije toliko losh..izgleda da im isti lik radi sve spotove za TGCD poshto su u sushtini svi u slichnom fazonu.. Sta se ti smejes? Quote
*SuNCHicA* Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Meni su svi Katatonijini albumi, u principu slicni. Naravno, volim ih, stavise, obozavam. I Great Cold Distance, takodje Quote
Buddha Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 (edited) Buda je odlucio da obraduje sve one koji nisu imali prilike da cuju O How I Enjoy The Light, Katatonijinu obradu Will Oldham-a. eve ga link: http://files-upload.com/187471/15-ohowienj...elight.mp3.html Edited April 24, 2007 by slowdiver Quote
Misantrophil Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Ta obrada je prosto fenomenalna,totalne emocije Quote
mina. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Stvarno je super stvar! Doduse, nisam slusala u originalu, ali Katatonia je bila bas dosledna sebi u skidanju iste Quote
hand banana Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 http://files-upload.com/191646/10OHowIEnjoyTheLight.mp3.html Quote
Elldamar Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Pojavio se torent za live izdanje na Kerrazy-ju... Quote
Recommended Posts