BodyRemover Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 ja ne znam ima li ovaj bend jos negde da ide... mislim da sledi logican nastavak. tvrda svirka... smor poz Quote
Kent Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Poznajuci momke iz benda mozemo zakljuciti u kom ce se pravcu kretati muzika... sta je smor? Viva Emptiness... slusam je od 3 nocas jedno 6 puta... posle nje je stvarno sve prazno... Quote
Kveld Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 uh , ishla bih ja na Katatoniu........imate li neke informacije u ceni puta , karte i slichnom?....shto se tiche VE, zivim na tom albumu od kad sam ga nabavila ,ne izlazim iz kuce dok ga ne preslusham (zato redovno kasnim na predavanja ) Quote
Agarth Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Poznajuci momke iz benda mozemo zakljuciti u kom ce se pravcu kretati muzika... sta je smor? Viva Emptiness... slusam je od 3 nocas jedno 6 puta... posle nje je stvarno sve prazno... A ja sve mislim da nije dobro slušati Katatoniu uveče! Eto, ja sam u januarskom roku imao jedan ispit, i veče pre toga sam sve vreme slušao "Tonights Decision" na repeat... Sutra sam odlučio da ne izađem na ispit! Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 sta reci... obelezavam Katatonia week, nocas sam pustio na repeat LFDGD, a pre neki dan sam slusao Brave Murder Day, Sounds Of Decay, For Funerals To Come i Dance Of December Souls citav dan, samo sam malo pravio pauzu sa Raptureom, Novembreom i Agallochom... to je bio dan Pre nekih par meseci su svirali u Solunu i desilo im se neko sranje, pa su iz Beograda morali da jure avion... cekali su na Surcinu vise od 10 sati i Jonas mi posle prica u mejlu kako mu je zao bilo sto nije imao moj broj telefona da im pokazemo Beograd, jer mu se ucinio veoma lepim dok je bio u busu necu nikada prezaliti to Quote
Agarth Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Budimo srećni makar zbog toga, Katatonia je barem kročila na tlo Beograda! Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Eto da se zna Jos su im preturali bas na grani skroz, jedva cekaju da dodju sledeci put nego Srbi, svi u Sloveniju u avgustu, nastupaju : EKTOMORF MNEMIC PROSPECT VINTERSORG DEW SCENTED BRAINSTORM KATATONIA SENTENCED NOCTIFERIA HYPOCRISY DANZIG Quote
postman Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Stvarno smo supak kosmosa,nijedan dobar band da navrati u Serbiu.A tu su ,sve nesto blizu.Anathema u Croatii,Katatonia u Sloveniji a Opeth u Hungarii. Samo smrdljiva Metallica svira na grobarskom stadionu,a na Exit-u najavljeni sve neki smorovi ,bojkotujem Exit ove godine. Quote
BodyRemover Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 exit smorovi? ccc taj festival u Sloveniji je potpuno regularan! poz Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 covek ne samo da ima najbolji avatar na yumetalu, vec i pametno zbori... Quote
BodyRemover Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 sto bi rekla Brena: "U kojoj konstelaciji ti to pominjes?" poz Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 na tebe mislio nijesam, iako i tebe avatar vadi Quote
Turin Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 sta reci... obelezavam Katatonia week, nocas sam pustio na repeat LFDGD, a pre neki dan sam slusao Brave Murder Day, Sounds Of Decay, For Funerals To Come i Dance Of December Souls citav dan, samo sam malo pravio pauzu sa Raptureom, Novembreom i Agallochom... to je bio dan Pre nekih par meseci su svirali u Solunu i desilo im se neko sranje, pa su iz Beograda morali da jure avion... cekali su na Surcinu vise od 10 sati i Jonas mi posle prica u mejlu kako mu je zao bilo sto nije imao moj broj telefona da im pokazemo Beograd, jer mu se ucinio veoma lepim dok je bio u busu necu nikada prezaliti to Uh, to je stvarno da pojedes muda.... znam za ta dva koncerta u Grckoj sto su svirali jer ih je jedan fan iz Grcke iscimao na forumu. Te nedelje sam jedini put bio na njihovom forumu. Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 ma boli me qurac shto ne dolaze bendovi u serbiju... bolje mi 'vako... uzmem pasosh i odem u jebenu evropu negde da gledam odlichne bendove...a u isto vreme i ne budem u serbiji... duplo uzivanje... ovde bi se samo nervirao ... zamisli dodje Katatonia i zamisli sve one srbe okolo kako se pale jer nisu gledali dobar bend 100 godina... bljaks... Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 da, bre, zamisli kako Srbi pevaju I trusted you, you lied.... komendija! Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 ma bre brate mili... vec sam pocheo da perem gace i charape, a oprao sam i shator... vrecu sam izneo da se provetri... smrdi na onu Migelovu brlju... Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Migelova brlja rula! Bez nje bi ti qrac bilo onako na pajodzenezi! Pyogenesis! Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 ma Pyogenesis bao mater kao car... ajd to, nego shto sa onim eksiranjem izvukoh 15 eura od Mikija... Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 15 jura! i stuttgarter hofbrau! e, da, ovo nije spam... pricamo o summer breezu gde je Katatonia trebalo da nastupa... Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 ahh... those were the days... ma da smo mi zivi i zdravi, pa ovog leta ponovo... Quote
Turin Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Je li, Pero, koji si ti od one dvojice sa Vanjom na slici sa Wacken-a u proslom BV-u? Gledano sa strane posmatraca slike, levo ili desno? Quote
Kent Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Capdevilla!!!!!!!!!!!!!!!!! Deblji, nego sta after all, this summer is another summer poz Quote
Turin Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Dok uz BV ne bude kao poklon isla vaga ili lenjir, samo levo i desno ce da zadovolje kao odgovor. Quote
Sinstrel Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 Ahm momci i djevojke 'ajde potrudite se da u buduce (od ovog mog post-a, zapravo) ne spamujete sa nekim internim razgovorima, Katatonia nije to zasluzila zar ne? Quote
Recommended Posts