Simadin Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ja tvrdim da ono nije Mikael (not Michael). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Sjecas se "Man or Ash" pjesme sa Corrosion of Conformity albuma Wiseblood? James Hetfield je pjevao refren,ali je trazio da mu ne bude ime u kreditima. Mozda su nesto slicno napravili,mada mi je glupo,jer svi znaju njihove odnose,pa uopste ne bi cudila ta saradnja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Nisam hteo da postujem ovde dok valjano ne islusam album i evo ovako. Album mi je odlichan, slabiji mi je od Vive ali tu negde sa TGCDom, ako ne mozda malo losiji. Sve u svemu Katatonia nam je priredila njihov "tipichni" album sa zvukom koji su sami stvorili sa Vivom , mada mozda tu stoji i onaj najveci manjak za one ljude koji su ocekivali da ce im Katatonia sa novim albumom doneti neshto novo i zaci u neka nova polja. Naprotiv Katatonia je resila da napravi album po formuli koja je vec upalila bez pesama koji ce se odvajati od album, vec zapravo ceo album je ko namenjen da se slusa ceo jel jedna te ista melanholichna atmosfera protice kroz ceo album. Mozda bi mi to zasmetalo, da u pesmama nema barem jedan momenat koji ce mi se dopasti , bilo to neki refren, neka melodija ili sama ambijetalnost, sa svakom pesmom sam zadovoljan. I bash kao sto rekoh ranije album je namenjen da se sa strpljenjem i ceo slusa . Jedino mi je Departerer malo salbija pesma. Prezadovoljan sam sa albumom ali nikako da skinem tu misao sa sebe da sam ipak mozda zeljan da Katatonia se oproba u nekom novom polju, no jedno mi nije jasno kako to neko kome se dopada prosla dva albuma ne voli ovaj. Ukusi su stvarno cudna stvar. Inache pitanje koje bi ja postavio Blekhajmu je definitivno to kada ce neshto novo od Diabolical M. , onaj Death's Design je remek delo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Neće nikad, DM je gotov. A Departer je najjača pesma na albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 I meni je Departer najbolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 ^^i meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Meni je bolji he is legend. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Stigao mi disk, nema Mikaela u kreditima za Idle blood. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Kog su đavola puštali buve onda na onom Opeth ultimate forumu da je Akerfeldt ispevo Idle blood... Tamo izgleda ko šta sanja, to i napiše, a u stvari to Mikael rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 novi video: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100584079 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) video je onako,nista posebno...lijep krajolik,ali radnja smarajuca,djecije horor fore.Nego,djevojka je Edited November 11, 2009 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Meni se na sviđa... kao CoF spot, ne ide ovo Kati. Ali album je genijalan pa ćemo im oprostiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Pogledah spot. Mislim izabrali su "pravu" pesmu za prvi singl. Toliko je odgovarajuca da sam morao da pogledam da li je ova pesma uopste na albumu. Spot govno, naravno. Edited November 11, 2009 by Sinstrel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Za spot bi i slep rek'o da radio Lasse Hoile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Pogledah spot. Mislim izabrali su "pravu" pesmu za prvi singl. Toliko je odgovarajuca da sam morao da pogledam da li je ova pesma uopste na albumu. i mene je zacudio izbor ove pjesme,da ne kazem razocarao.Nju sam najmanje slusao i nikako da zapamtim naslov,evo sad ne mogu ponoviti kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Što, meni baš super pesma. Liči mi početak na nešto od Soilwork Ako moram da biram najgoru - Onwards into battle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Ako moram da biram najgoru - Onwards into battle... Forsaker, Onwards into Battle i Departer su mi jedine koje su mi se svidele na albumu, ti i ja definitivno imamo skroz različit ukus kada je Katatonia u pitanju. Spot katastrofalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Nisam se dobro izrazio - ta mi je najmanje dobra, poslednja mi ušla u uho. Sve su super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Spot sranje, pjesma odlična. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Odličan spot, ali obožavam sve Lasse-ove radove, pa možda nisam objektivan. U stvari, suštinski jeste malo pointless, ali mi se estetski dopada Izbor pesme je ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 odlična pesma za spot, ali ne ovako bedan sve u svemu, album je fenomenalan (šteta što i "ashen" nije na regularnom izdanju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Spot je sranje! Bash bedan! Ono kad povratja zemlju je (verovatno) maznuto iz filma Talking To Heaven. Shto se tiche albuma, dosadan je. Meni najbolja pesma: The Longest Year Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 spot je tuga haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Slazem se da je spot sranje -.- Pesma je dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Nju sam najmanje slusao i nikako da zapamtim naslov,evo sad ne mogu ponoviti kako se zove. Ja sam taj naslov najlakse zapamtio posto me podseca na prvi stih iz "My Twin". A imam problem sa pamcenjem onih silnih "Departer"-a, "Forsaker"-a, "Follower"-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts