Defunctus Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 uh,odlican je video...skroz doomican. Quote
AstralliS Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Slažem se, daleko bolji od Day & Then The Shade. Dobar posao uradio Charlie Granberg, Lasse Hoile je postao, nekako, isuviše prepoznatljiv. Quote
bambayay Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Odlican spot, bas ide uz Katatoniu. Odmah me podsetio na Deliberation, videh da su isti reziseri. Taman preslusah Deliberation, nisam odavno. Quote
Simadin Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 edit: @Milan: ide nas masa u budimpestu Ja ih gledam u Beču Quote
AstralliS Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ako budem imao para da ispratim sve, gledaću ih u Sofiji, pa ćemo sklapati utiske. Quote
druželjub Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ja sam ih malopre pogledao na deliberation omotu Quote
Grob Bez Dna Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 nije lose? jedan od najboljih albuma ikad. Quote
Guest Sha Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Prvi album Katatonie? Lično bih voleo da ga nikad nisu snimili. Ako ništa drugo, bar su Daylight Dies imali odakle da povuku inspiraciju... 1 2 Quote
Milan Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 (edited) Meni je album dobar, ali ga ne slusam bas tako cesto, mislim da su Daylight Dies slusali malo vise Brave Murder Day. Edited March 6, 2010 by Milan Quote
Guest Sha Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Ta prva dva Katatonia albuma nekako i idu jedan uz drugi. Mada Brave još i mogu da svarim. Sa Souls-om baš imam problema, jednostavno mi se ne dopada, ne znam zašto. 1 1 Quote
F4R15 Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Prvi album Katatonie? Lično bih voleo da ga nikad nisu snimili. Ako ništa drugo, bar su Daylight Dies imali odakle da povuku inspiraciju... Ta prva dva Katatonia albuma nekako i idu jedan uz drugi. Mada Brave još i mogu da svarim. Sa Souls-om baš imam problema, jednostavno mi se ne dopada, ne znam zašto. Il svari te albume, il ne slušaj Katu.. 3 Quote
Guest Sha Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 Il svari te albume, il ne slušaj Katu.. A samo to je, kao, Kata, je l? Quote
In The Flesh Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Slazem se sa Sha. Prva dva albuma su mi losa,jbg. 1 Quote
Buddha Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 meni je prvi bezveze, ali je brave do jaja. Quote
ZheX Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 meni je svaki album odlican, ako bih bash morao da biram najslabiji onda bi to bio prvi, nisam ga toliko forsirao kao ostale, jer mi se manje svidja, shto nikako ne znaci da je album losh... uostalom katatonia je savrshenstvo i nishta ne moze biti loshe od njih. Quote
Milan Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Jebiga, dance je (dobar) album koji nije ponudio nista novo u odnosu na stvari koje su se picile tada, album koji ni po cemu ne odskace od mase slicnih i koji ostaje zakopan u tom vremenu, dok je sa brave-om deseta prica. Imas podosta bendova koji svoje celokupno postojanje zasnivaju na stilu koji nam je predstavljen sa ovim albumom, i stvarno za mene jeste nesto posebno(tekstualno, muzicki), ne znam, pogodjeno je neka zica i to je album koji po kvalitetu i uticaju ide u neki hall of fame ili tako nesto. Quote
Buddha Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 imao je i prvi neki svoj smek, tipa mesavina black-a i doom-a sto nije radilo puno bendova u to vreme (prvi In the Woods mozda) Quote
In The Flesh Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 uostalom katatonia je savrshenstvo i nishta ne moze biti loshe od njih. Daj,ne glupiraj se. Quote
AstralliS Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Samo je King Crimson savršen, ostali sakuju. Quote
mina. Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 @itf: haha i ti bi to isto rekao za pos, tako da... @astrallis & simma: jeeeee kata europe yum tour haha Quote
AstralliS Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 @astrallis & simma: jeeeee kata europe yum tour haha Ček, gde ide simma? Ti? Quote
Recommended Posts