Prometheus Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Prvo kukaju za pokradenim gitarama i posle ih lome. Možda su zato i kukali, što lopovi htedoše da im pokvare paljevinski i zatucani rock'n'roll momenat. Sodomizer je verovatno jedva čekao da dođe zadnja svirka na turneji da bi mogao učiniti ono što je učinio. Još je i bas morao pasti Quote
bloodsucker Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Poceo ih u zadnje slusati vise. My twin mi je super stvar! Quote
Novaliis Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Poslusaj Viva Emptiness, najbolji album. Quote
bloodsucker Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Upravo to radim hvala na savjetu, Sleeper, Burn the remembrance, bas sam zadovoljan, ima puno elemenata progresive! Stihovi jako dobri..! Quote
Novaliis Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 (edited) Taj album je fenomenalan. Prvo su se izdvojie pesme poput Sleeper, Evidence, pa onda neke druge i na kraju su mi sve pesme apsolutno savrsenstvo. Album ima sjajnu atmosferu koju drzi na istom nivou od pocetka do kraja. I jeste, ima malo proga tu. Edited October 27, 2010 by Novaliis Quote
SweetNurse Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 (edited) Poslusaj Viva Emptiness, najbolji album. Nemoj navoditi coveka na Vivunemoj ni na jedan zapravo,neka slusa nekoliko komada izmesano(ako ima volju naravno)...svejedno je od kojeg ce albuma krenuti kad je u pitanju Katatonia postoje razlike u zvuku,ali nijedan ga nece razocarati definitivno. Edited October 28, 2010 by SweetNurse Quote
Novaliis Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 A ti, dakle, ne volis Vivu? Onda najbolje neka nabavi sve i krene redom. Tako je najbolje upoznati bilo koji bend. Quote
SweetNurse Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 A ti, dakle, ne volis Vivu? Onda najbolje neka nabavi sve i krene redom. Tako je najbolje upoznati bilo koji bend. Pa to...samo raznovrsno.Da se ne zakuca za Vivu,i onda se razocara u ostale albume samo zato jer nisu slicni njemu.A steta bi bila Volim ja Vivu Quote
Novaliis Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Kad god slusam Vivu u glavi mi slike nekog urbanog grada, ulicne bande, mostovi, prljave ulice i slicno... bas nekako cudan album. 1 Quote
ZheX Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Meni je Viva slabiji album i od Last Fair Deal-a i od The Great Cold-a, malo mi je bolja od Night is the New Day, ali meni je Katatonia jedan od omiljenih bendova, tako da mi je svaki njihov album vise nego odlican. Quote
druželjub Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Kad god slusam Vivu u glavi mi slike nekog urbanog grada, ulicne bande, mostovi, prljave ulice i slicno... bas nekako cudan album.album ima specifičnu atmosferu bez obzira što se bendu ne sviđa produkcija na tom albumu, za mene viva ne bi bila viva da nema taj sriov zvuk.. pogotovu onaj doboš Quote
Andrija Smith Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Viva možda ima lošu produkciju, ali ima hitove na kojima mu možda pozavidjeti svaki drugi katatonijin album 1 Quote
Lou Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Kad god slusam Vivu u glavi mi slike nekog urbanog grada, ulicne bande, mostovi, prljave ulice i slicno... bas nekako cudan album. Meni je tako sa dobrim delom novije diskografije, pogotovo zato što na svakom albumu ima poneki stih koji spominje ulična svetla, grad... Ugodna stmosfera u svakom slučaju, legne savršeno kada slušam dok duže putujem autobusom i gledam kroz prozor. Quote
druželjub Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Chicago Interview jonas pominje srbiju Quote
Chicken Little 420 Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 i na kraju.. ima li neko bootleg iz bg-a? Quote
Andrija Smith Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Pojma on nema dje je pjevao 2006, kaže bilo bi kul otići u manje države i svirati pred manjom publikom, kao Srbija npr. Quote
SweetNurse Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Fina pitanja su im postavljena.Anders toliko voli da prica,ne moz' ga zaustaviti Quote
Grob Bez Dna Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Fina pitanja su im postavljena.Anders toliko voli da prica,ne moz' ga zaustaviti a majica mu je ogavna Quote
SweetNurse Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 apsolutno tek sad izvalih,nisam primetila dok sam gledala prvi put. Quote
druželjub Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Pojma on nema dje je pjevao 2006, kaže bilo bi kul otići u manje države i svirati pred manjom publikom, kao Srbija npr. ne 1 Quote
Guest милка зоофилка Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 страшно су прецењен бенд. 1 7 Quote
Defunctus Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 black metal podforum je malo iznad. 3 Quote
Recommended Posts