Kent Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 to sto ti pevas je sa trece katatonije (discouraged ones)... i tu je renkse pevao (ali sad solidno if you ask me) Quote
Kveld Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 celo proshlo leto sam slushala samo Discouraged...joj,shto je bilo veselo Quote
Fiery Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 MOZDA SEREM,ali treba mi jos informacija jeli sem mikela jedini pjevac riske? discouraged once ubija totalno neko bunilo,a definitivno je najjaca stvar WITHOUT GOD moramo da je skinemo ps-nabavio sam citavu diskografiju pa sam zaludjen Kad toliko volis Katatonia-u, potrudi se bar da pravilno pises imena clanova i albuma. To je nekako stvar postovanja. Ja sam prethodnih mesecak dana ziveo na Viva Emptiness+Tonight's Decision+pola Last Fair Deal Gone Down... Udara u glavu samo kada se uzivim u citav dozivljaj muzika+tekstovi (mada Viva nema ni tada takav efekat), inace je bas veselo We must bury you, we must bury you... Quote
tragedy Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 to sto ti pevas je sa trece katatonije (discouraged ones)... i tu je renkse pevao (ali sad solidno if you ask me) znam i to mi je najbolji album uz jhve... i brave m day ludilo sua taj album je nekvalitetno ali ewmotivno otpjevan,mi obradjujemo WITHOUT GOD Quote
tragedy Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Kad toliko volis Katatonia-u, potrudi se bar da pravilno pises imena clanova i albuma. To je nekako stvar postovanja. Ja sam prethodnih mesecak dana ziveo na Viva Emptiness+Tonight's Decision+pola Last Fair Deal Gone Down... Udara u glavu samo kada se uzivim u citav dozivljaj muzika+tekstovi (mada Viva nema ni tada takav efekat), inace je bas veselo We must bury you, we must bury you... VESELO???????????????????????????? Ono je mrak ako ga ima do tonight's... a nemogu da pisem puno ime a za vpravilnost me zabolje kurac us to ona pjesma se zove RELANTION jel tako?piso mi je to neki lik sa kata(tonicnim)strofalnim rukopisom uz to do nedavno nisam znao sta znaci ime benda GOD BLESS VUJAKLIJA Quote
tragedy Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 jebo te sve mi je bend bolji nemogu da ga izbacim iz playera Quote
tragedy Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 pazi ovamo katatonija 21.avgus fest u sloveniji prevoz i prenociste organizovani iz bg za 46e znam da ce jos biti sentenced ovo sam cuo ne drzite me za rijec Quote
Fiery Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Mozes misliti, cak je objavljeno i na ovom forumu. Neverovatno, ali istinito. A o tome se cak pricalo i na ovoj samoj temi. Mame mi. Quote
tragedy Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Mozes misliti, cak je objavljeno i na ovom forumu. Neverovatno, ali istinito. A o tome se cak pricalo i na ovoj samoj temi. Mame mi. cojece batali zajebanciju jebem ti fanove katatonije koji su nedje na forumu i nedje na temi pomenulin fest I BATALILI I BOLI IH KURAC ZA OVAKVU SANSU BRATE BATALI SLUSANJE JA NE MOGU DA KOPAM STRANE I STRANE da bih nesto nagovijestio ako se pricalo znaci da nema mnogo receno o tome jer je bilo davno a ja trazim vise inf. , a ako ti se ne dize da kucas batali naci ce se neko da odgovori Quote
Supergalactic Lover Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 da kopas???? o tome se pricalo na skoro celoj prethodnoj strani ove teme! sta tu ima da se kopa? Quote
Agarth Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 A i inače bi nažalost trebalo zaboraviti na taj festival gde nastupaju, jel je samo karta 45 Eura! Tako da računajući i troškove puta i cimanje za vizu, odlazak na ovaj festival samo zbog njih deluje kao totalno finansijsko samoubistvo... Quote
Fiery Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 cojece batali zajebanciju jebem ti fanove katatonije koji su nedje na forumu i nedje na temi pomenulin fest I BATALILI I BOLI IH KURAC ZA OVAKVU SANSU BRATE BATALI SLUSANJE JA NE MOGU DA KOPAM STRANE I STRANE da bih nesto nagovijestio ako se pricalo znaci da nema mnogo receno o tome jer je bilo davno a ja trazim vise inf. , a ako ti se ne dize da kucas batali naci ce se neko da odgovori Mozes misliti, imas gomilu informacija, proverenih, na "Obavestenjima". Quote
bad Improv mikica Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Ljudi, zajeb'te Slo, cekamo sledece godine katatoniju i anathemu na zajednickoj turneji, pa kol'ko ispadne - ispadne. isao bih i u je8enu Italiju da gledam ovaj koncert, pa makar stedeo od sad pa do tad! pozz Quote
Agarth Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Ja krećem od danas da štekujem svaki dan po 10 kinti, možda i nakupim dovoljno do tada! Quote
tragedy Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Mozes misliti, imas gomilu informacija, proverenih, na "Obavestenjima". cuj debila pa tamo sve pisu odgovore na koje ja pomislim zasto bi uopste neko ko slusa katatoniu isao na tu temu ako ga nesto ne interesuje i batali ko te jebe,nemoras ti da mi odgovaras o katatoniji kad slusas samo onaj med posle 98e godina,ovo je doom forum Quote
tragedy Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Čovek, lakše malo! ok ma ispizdio sam na ljude koji su prgavi i zajebavaju samo preko interneta,ne bi mi palo na pamet da pljujem nekoga,ko prosto trazi odgovor na pitanje,ako covjek nece da odgovori neka batali ironiju za koju nije nimalo talentovan Quote
Woodcutter Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Ljudi, zajeb'te Slo, cekamo sledece godine katatoniju i anathemu na zajednickoj turneji, pa kol'ko ispadne - ispadne. isao bih i u je8enu Italiju da gledam ovaj koncert, pa makar stedeo od sad pa do tad! pozz Bravo!To je pravi stav jednog fana!Poz. Quote
ABIGAIL Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ja sve radim sa zakasnjenjem, jbg Sve ste vec rekli, fenomenalni, neponovljivi, iskreni Svedjani... Volim ih puno, puno... Quote
The Eagle Nature Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Vole i oni tebe.....pogotovo Blekhheim Quote
postman Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Imam jedno pitanje koje vazi za sve a narocito za Gothic Angela . Ima li neko neki koncert na DivX od ovih Bogova ? Voleo bih da je to koncert novijeg datuma ,po mogucstvu posle objavljivanja " Viva Emptiness " ali nisam kicos ,necu mariti ni ako je nesto starije . Unapred zahvalan . Quote
Sinstrel Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Eh to bi svi voleli Ali ok optimista sam mozda cak neko i ima... Quote
Face Of Melinda Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Ljudi, zajeb'te Slo, cekamo sledece godine katatoniju i anathemu na zajednickoj turneji, pa kol'ko ispadne - ispadne. isao bih i u je8enu Italiju da gledam ovaj koncert, pa makar stedeo od sad pa do tad! pozz A kada nastupaju u Italiji mozda se poklopi sa mojim putovanjem u Italiju? Inace kada bi znao sta ti sve treba za njihovu vizu odmah bi odustao od te ideje... ali ako si optmista pocni sa sakupljanjem papirologije Quote
tragedy Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 cuo sam da prave uskoro tur sa ANATHEMOM KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MENI Quote
Recommended Posts