Fiery Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Pa majku mu staru... Ovog puta se o tome prica na ovoj temi. U poruci iznad tvoje. Quote
Chlan 787 Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 'Ajde, bre, Feri i tragedijo, smirite se malo! Ako spomenuti koncert ostane samo dobra ideja nesprovedena u delo, ja se sechem.... Quote
Fiery Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Zalim, ali to je jace od mene Nemoj da si takav fatalista. Videla si Anathema-u. Videces Katatoniu valjda. Ne moraju bas zajedno da sviraju. Quote
Sinstrel Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 (edited) E 'ajde se iskulirajte sa tim... ne terajte me da vam brisem postove (Tragedy, Fiery) ne terajte me, jer me mrzi Edited June 30, 2004 by AzzA Quote
Kent Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 mislim da se dva benda dosta razlikuju ideoloski... to sto ih slusa slicna populacija nista ne znaci... ne secam se ni da sam video dream theater ni queensryche na turneji zajedno... losa analogija, znam the bottom line - ne verujem da ce do te turneje doci, razumnije je ocekivati opeth/ppt turneju sto bi havarija bila... neka mi se samo novembre bilo gde tu umuvaju i ja cu biti najsrecniji covek na svetu novembrine waltz - ultimate masterpiece poz Quote
Agarth Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Ja nešto ipak verujem u mogućnost te turneje... Anathema je imala skorije čak par nastupa sa ...Satyriconom... (u Meksiku čini mi se), tako da bi bilo sasvim logično da odrade makar par nastupa zajedno sa Katatoniom... Quote
Fiery Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Znas kako, veca je verovatnoca saradnje potpuno razlicitih, nego onih koji imaju dosta slicnosti Nadajmo se najboljem. Quote
fiction Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Posle Viva Emptiness nabavljen je last Fair Deal Gone Down.Takodje dobar album ali nisam bas odusevljen kao sa Viva Emptiness.Ima dirljivih tekstova na Last Fair... Quote
tragedy Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Posle Viva Emptiness nabavljen je last Fair Deal Gone Down.Takodje dobar album ali nisam bas odusevljen kao sa Viva Emptiness.Ima dirljivih tekstova na Last Fair... dobra je prica ne znam sve sto su uradili je ludilo e ko ce mi reci koji su im spotovi i dje se to moze nabaviti Quote
Face Of Melinda Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 mislim da se dva benda dosta razlikuju ideoloski... to sto ih slusa slicna populacija nista ne znaci... ne secam se ni da sam video dream theater ni queensryche na turneji zajedno... losa analogija, znam the bottom line - ne verujem da ce do te turneje doci, razumnije je ocekivati opeth/ppt turneju sto bi havarija bila... neka mi se samo novembre bilo gde tu umuvaju i ja cu biti najsrecniji covek na svetu novembrine waltz - ultimate masterpiece poz Eh kada bi zaista bilo tako... ja pre neki dan nabavih porcupine tree... dodjavola stvarno su dobri... a pravo da ti kazem ne bi me iznenadilo da se organizuje turneja Opeth/PPT ipak oni saradjuju medjusobno i bla bla a malo mi je sumnjivo da se tu umuva i novembre mada bih jako volela... ali avaj... Quote
Fiery Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Opeth je bio na purneji sa PPT, ukoliko se ne varam. U vreme promocije D2 Quote
Ancient Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Cisto da skrenem na temu.. Brave Murder Day Day....ahhhhhhhh ----------- ----- -- - Quote
Buddha Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 ako iko, IKO nabavi Katatonia dvd kad bude izasao, neka bude fair deal i podeli to sa fanovima....... ako budem nabavio u skorije vreme, javljam! pozz Quote
Kent Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 zar sumnjas da peaceville to salje dosta pre izlaska? kad si cuo vivu? poz Quote
marcoman Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 pa stvarno zamisljam tu kombinaciju opeth/katatonia/ppt/NOVEMBRE!! Quote
Sinstrel Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 e ko ce mi reci koji su im spotovi i dje se to moze nabaviti E to i mene zanima... preko Kazza ne moze da se nadje znaci niko nema a pouzdano znam da imaju barem 3-4 spota. Quote
Kent Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 (edited) katatonija ima 0 (n_u_l_a) spotova... proveravajte malo bolje te informacije, tj.pazite kome verujete poz Edited August 4, 2004 by Kent Quote
Grobodan Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Pazite moju sramotu...Uzmem ortaku Viva Emptiness za rodjendan,pakujem poklon,i skontam da ja nikad nisam ni slusao Katatoniu...Toliko su hvaljeni,a ja ih godinama nekako zaobilazim.Ubacim disk(inace,u 3 ujutru),odslusam,i skontam da je bolje da mu ja kupim nesto drugo. Strahovito dobro!!!!!!!!! Quote
Kent Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 odakle njima pare za spotove ma imaju oni vide kinte od 90% metal bendova koji su do sada pravili spotove, jednostavno ne zele to da rade, niti ce (ako je verovati pevacu ) Quote
Grobodan Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Jebote,otkad sam nabavio Viva,svaku noc pogasim sva svetla,odvrnem zvucnike do daske i uzivam...Kakva albumcina... Quote
Sinstrel Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 katatonija ima 0 (n_u_l_a) spotova... proveravajte malo bolje te informacije, tj.pazite kome verujete poz Nemaju? Simo pederu! Quote
Kent Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Jebote,otkad sam nabavio Viva,svaku noc pogasim sva svetla,odvrnem zvucnike do daske i uzivam...Kakva albumcina... hehe, znam kako ti je... tek si gotov poz Quote
Grobodan Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Evo,sad je pravo vreme...kisica,mrak...divota jedna...jebote,ovo me UBI!!!!!!!Gotovo,navukao sam se kao kreten. Inace,koji im je najbolji album? Quote
Sinstrel Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Ma nema tu najbolji... stvar ukusa. Ali ono s chime ce se verovatno i ostali sloziti, Katatonia nema los album! Quote
Recommended Posts