Kumodraski Vo Posted June 25, 2023 Report Posted June 25, 2023 l jel mene neko lozi da se ovakve glave nadju da bi snimale ramones tribute.. Quote
VoivodBG Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 Meni je to slatko bas, neka oda mladosti. Quote
chess Posted May 19 Report Posted May 19 Keith Abrams promenio pol , sad je Kim Abrams, a i instrument... da li je post covid trauma, nikad necemo znati, al dobro mu ide bass Quote
Kumodraski Vo Posted May 30 Report Posted May 30 Lep Gemini... mogla bi i neka turnejica povodom godisnjice Dowsinga.. Quote
Kumodraski Vo Posted August 21 Report Posted August 21 Evo ga ceo Alora Crucible na yt https://www.youtube.com/watch?v=HRaJGXC8Ifk&list=OLAK5uy_nW924a1KLk-YAjJ4z-9j00tcvSXJs6iLw&index=2 Quote
azal Posted September 21 Report Posted September 21 novi toby solo album https://kayodot.bandcamp.com/album/raven-i-know-that-you-can-give-me-anything Quote
Kumodraski Vo Posted September 23 Report Posted September 23 Zvuci manje vise kao i ovi prosli samo jos ambijentalnije i razredjenije muzicki, sa vise akcenta na vokale.. Definitivno je izgubio tu ostrinu u pisanju, ali ajde ok su pesme. Someday There'll Be an Avalanche mu je mozda najstandardnija pesma ikad, skoro kao neki indi pop zvuci.. Quote
azal Posted September 23 Report Posted September 23 prvo si rekao da zvuci kao prosli i onda si rekao da je snimio pesmu kakvu nikad nije snimio meni deluje kao da je hteo neki elliot smith, leonard cohen fazon da uradi ovde, da bude malo opustenija i "standardnija" muzika. samo sam jednom preslusao, to mi bio prvi utisak. Quote
Kumodraski Vo Posted September 23 Report Posted September 23 Pa jednu pesmu brate, ostale su slican fazon ko prosle samo prostije nekako. Mislio sam na stil.. Jeste krunerski standardnije, ali nista novo sto se njega tice.. Quote
Kumodraski Vo Posted September 25 Report Posted September 25 Tobi pise na fejsu da oce da svira u grckoj.. hoce da uhvati kraj sezone izgleda. Mogao bi ovuda da svrati?? Quote
Haos sam ja Posted October 14 Report Posted October 14 Evo sad se nudi promoterima, Balkan included, i za Toby Driver projekat i za Alora Crucible. Kako se kaže na ruskom "Adžiću, reaguj"? Quote
azal Posted October 14 Report Posted October 14 cimao je onog rusa sto je doveo KD, valjda ce uspeti nesto da sredi 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 23 Report Posted October 23 https://www.instagram.com/p/DBcaVFspW2s/ 1 Quote
azal Posted November 8 Report Posted November 8 (edited) danas sam skapirao da je mix za My Fruit Psychobells radio Adam iz Killswitch Engage, eto random fact. bio student na faksu idalje tad. Edited November 8 by azal 1 Quote
Haos sam ja Posted November 8 Report Posted November 8 Još jači random fact je da se lik koji je radio mastering istog albuma zove Ken Čmar. Quote
Haos sam ja Posted November 8 Report Posted November 8 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Tvoj skriveni favorit.. Na mome ćeš boravit 1 1 Quote
azal Posted November 14 Report Posted November 14 bice verovatno toby u spratu ako nista ne propadne tako da radujte se tuzni ljudi 2 5 Quote
Recommended Posts