Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
Pomesao si neke bendove ili promasio temu. :)

Koliko ja znam, oni nikada nisu koristili ritam masinu. I Jens mi je licno mnogo bolji pevac od Krisa.

Ili ti nisi slusao pazljivo ili ne znas da razlikujes ritam masinu i ziv bubanj :rolleyes:

Posted

Ja to za ritam mashinu sam procitao samo u Rock expressu svojevremeno..inache nikada sam nisam primetio istu na nekom njihovom albumu...a to da "koriste previshe melodije" je veoma glupa opaska..ne odgovara ti bend, then stay away.

• 5 months later...
Posted

Ne bih bas rekao da koriste ritam masinu. Pogotovo ne na prva dva. Evo sad slusam zadnji i nije los. Takodje bih rekao da je ovo ziv bubanj.

• 3 weeks later...
Guest 10 dinara
Posted (edited)

Ovi fegeti sto dovode Muse i slcine gluposti bi mogli da se sete da dovedu Naglfar pa da ubijem nekog uz "I am Vengeance" :rockdevil:

Edited by 10 dinara
Guest 10 dinara
Posted

Jel moze neko da mi preporuci jos neke bandove poput Naglfara..Znaci taj neki black/thrash fazon..

Posted

Lichni okusi...meni su oba benda prejebena...ali bas zbog nedostatka tih dodirnih tachaka mislim da je glupo da se nesto uporedjuje... Inache skoro opet pushtah novi Naglfar, i daleko mi je bolji nego pri prvim slushanjima...josh uvek mi je najslabiji Naglfar, ali ipak, dobar bem mu kube..

• 1 year later...