Josif Visarionovič Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 ja mislim da imam neki koncert od njih,nije mi se svidelo Quote
SlavicForest Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Bend je stvarno odlican...Do pre nedelju dana drogirala sam se istm a onda su me pokrali...sad sam u potrazi...nedostaje mi... Quote
Minerva_SD Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Jesi me ubila, ali stvarno su dobri... divlja melodija mi se svidja... Nabavljaj sto pre! Quote
SHUB- NIGGURATH Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Nisu los bend al malo bre preteruju sa melodijama... I sranje je to sto koriste ritam masinu na albumima... I onaj pevac se ponasa kao da je prvi put uvatio mikrofon u ruke, ali vokal mu je super... Quote
The Watchtower Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Pomesao si neke bendove ili promasio temu. Koliko ja znam, oni nikada nisu koristili ritam masinu. I Jens mi je licno mnogo bolji pevac od Krisa. Quote
Baal Posted April 6, 2007 Author Report Posted April 6, 2007 Koristili su ritam mašinu na početku.. Quote
SHUB- NIGGURATH Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Pomesao si neke bendove ili promasio temu. Koliko ja znam, oni nikada nisu koristili ritam masinu. I Jens mi je licno mnogo bolji pevac od Krisa. Ili ti nisi slusao pazljivo ili ne znas da razlikujes ritam masinu i ziv bubanj Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ja to za ritam mashinu sam procitao samo u Rock expressu svojevremeno..inache nikada sam nisam primetio istu na nekom njihovom albumu...a to da "koriste previshe melodije" je veoma glupa opaska..ne odgovara ti bend, then stay away. Quote
SlavicForest Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 To kukanje na melodiju smatram za jedno lep proseravanje...Mi smo kao okrutni i drcni, pa nam smeta melodija...UH!!! Quote
Blathaddar Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 zaista su se ponovili sa albumom pariah! Quote
Grobodan Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 To kukanje na melodiju smatram za jedno lep proseravanje...Mi smo kao okrutni i drcni, pa nam smeta melodija...UH!!! tako je,tako je... Quote
SlavicForest Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 zaista su se ponovili sa albumom pariah! Hm, pa jesu, donekle...ali i dalje su odlicni... Quote
Sisus Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ne bih bas rekao da koriste ritam masinu. Pogotovo ne na prva dva. Evo sad slusam zadnji i nije los. Takodje bih rekao da je ovo ziv bubanj. Quote
Josif Visarionovič Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Uf,ovaj album Harvest je odlican Quote
Guest 10 dinara Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 (edited) Ovi fegeti sto dovode Muse i slcine gluposti bi mogli da se sete da dovedu Naglfar pa da ubijem nekog uz "I am Vengeance" Edited October 11, 2007 by 10 dinara Quote
Josif Visarionovič Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Nemoj tako,i Muse je dobar bend... Kad bi svako po svojoj volji hteo da dovede neki bend sta bi to onda bilo? Quote
Guest 10 dinara Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Jel moze neko da mi preporuci jos neke bandove poput Naglfara..Znaci taj neki black/thrash fazon.. Quote
Josif Visarionovič Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Necrodeath.Samo sto nemaju dodirnih tacaka sa Naglfarom,i po meni daleko bolji bend Quote
Angelystor Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Lichni okusi...meni su oba benda prejebena...ali bas zbog nedostatka tih dodirnih tachaka mislim da je glupo da se nesto uporedjuje... Inache skoro opet pushtah novi Naglfar, i daleko mi je bolji nego pri prvim slushanjima...josh uvek mi je najslabiji Naglfar, ali ipak, dobar bem mu kube.. Quote
Dead Man Walking Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Ja sam tek skoro izvalio kako je dobar ovaj bend. Quote
Recommended Posts