Guest gore-m-milica Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 mislim da smo raspravili da su nagLfar shvedjani... nemci su nagElfar Quote
Guest nymbus Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 AHA milice upravu si ali najaci album diabolical a: Quote
Baal Posted May 12, 2004 Author Report Posted May 12, 2004 Sheol je po mom mishljenju najbolji,zato shto je najtvrdji album koji je vishe death/black metal znachi u stilu Dissection samo tvrdje,a i dosta je bolja produkcija... Unleash Hell najbolja pesma Quote
Earendil Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Zadnji dosta podseca na Dissection ma sta ko pricao Quote
Ancient_Queen Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Vittra ne najbolji njihov album.A i sheol je dobar. Quote
azal Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 jedno sto valja kod njih je shto dele prostoriju za vezbanje sa Meshuggom Quote
Stolet Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Vittra je najbolja bwe!Heheh,pa nije losh Sheol,mada je meni najjacha I Am Vengeance sa tog albuma,shto nas je tu Ryden nagradiJo,heh...Diabolical nije losh,mada mi se zvuk ne svidja nekako...12'th Rising ipak roola Ali Vittra je fantazija,sve su pesme dobre,najvishe mi se svidjaju Sunless Dawn i Eclipse Of Infernal Storms... Quote
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 "Sheol" razbija! "Vittra" je takodje odlichna.."Diabolical" josh nisam slushao... Za mene su carevi, verovatno najbolji 'mladji' black metal bend. Lyricsi su odlichni..teme su dosta obichne ali izrazi, rechi i pevanje odishe neverovatnom moci! i samo da kazem... HUMANITY WHAT HAVE YOU EVER DONE FOR ME?! Quote
Stolet Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Ima Ryden te neke svoje vrishtave trenutke Quote
Black Dahlia Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Sheol je vrh melodicnog blacka i pravi naslednik Storm Of The Light`s Banea. Iako se Jon vratio iz zatvora, sumnjam da ce biti u stanju da vaskrne pravi duh Dissectiona, tako da sve nade polazem u Naglfar, koji jedini mogu da mi ohlade srce kao sto je to Dissection cinio dok je bio u elementu. Quote
dark_lilith Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 skoro sam otkrila da posedujem neke pesme naglfara kad sam radila nesto na kompu, i zaprepastila sam se zasto ranije nisam obratila paznju. toliko stvari imam a pola me mrzi da preslusam. Sve jedno Naglfar mi se svidja Quote
Denethor Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Sheol je super album, a Diabolical imam vec dosta dugo a nikako da se nakanim da ga preslusham. Quote
VOJVODA Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 skoro sam otkrila da posedujem neke pesme naglfara kad sam radila nesto na kompu, i zaprepastila sam se zasto ranije nisam obratila paznju. toliko stvari imam a pola me mrzi da preslusam. Sve jedno Naglfar mi se svidja Iznenadjenje! Quote
VOJVODA Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Elem, fin je "Sheol", vrlo fin. Quote
solicitor Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 (edited) Svi su slusali ova 3 full albuma, ali trebalo bi poslusati i Ex Infernis EP iz 2002 godine ... bar menii mnogo svidja. Ovo izdanje je prethodilo Sheolu tako da su stilski vrlo bliski, a tu je i obrada Massacre standarda Dawn Of Eternity. Stellae Trajectio Demo iz 1994 godine je dobro izdanje kojej e pokazalo da ce Naglfar biti jako dobar bend. Jedini problem je mutna produkcija i jako mi je zao zbog toga jer su pesme stvarno jako dobre, narocito Enslave The Fortress. Edited November 17, 2004 by solicitor Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Taj demo je ochaj..a i koristili su ritam mashinu. 20x puta bolji je "Fuck You...We Are Naglfar" ! Tu im se vidi prava moc! A i produkcija je sasvim dobra. "Emerging From Her Weepings" i na njoj zvuchi mocno kao na albumu! Quote
solicitor Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 Demo je ocaj samo u pogledu produkcije ... ima tu dobre atmosfere, al nije se imalo para Quote
Grobodan Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Pojavio se novi album Pariah,na prvo slusanje se primecuje loshija produkcija,dosta je cudan zvuk bubnjeva.Nisu uspeli da prejebu Sheol,ali i dalje je rec o dobrom melodicnom BMu koji ce taman posluziti dok se ceka novi Dissection album. Quote
Angelystor Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Pariah je...nevidjen! Ocu reci nechujen! Majko moja..ovo je za mene vec BLACK METAL ALBUM GODINE!!!! Znachi Chimera 2005e I da..iskren sam..ima trenutaka koji su me bash podsetili na gorespomenuti album.."Revelation Carved In Flesh: ima ama isti riff uvodni kao i "Slaughter Of Dreams". Znachi za ovog lika za bubnjevima Matijasa, prvi put chujem, ali ovo je definitivno jedan od najbolje "odbubnjanih" albuma ikada!(jebem me u izraz) Znachi chovek je nadmashio i samog HellHammera! Neverovatna energija! samo chujte "A Swarm Of Plagues" ili "None shall be spread" ...monstrum bre! Znachi 10+/10 Quote
KRANG Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 pariah je totalni mediokritet od albuma. meni veliko razočarenje. ne mislim pritom da je sam album loš (dao bih mu 7/10) ali sam očekivao mnogo više.. sheol je II klase ispred ovog. Quote
Grobodan Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Znachi Chimera 2005e Jebem ti kompliment Quote
Recommended Posts