Hrym Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ne vredi nista govoriti dok se ne preslusa. Quote
Grobodan Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Swedish black metal titans NAGLFAR will release their new album, "Harvest", through Century Media Records on the following dates: Germany, Austria, Switzerland, Benelux, Italy: Friday, February 23 France, Spain, Denmark, Norway, rest of Europe: Monday, February 26 Finland, Sweden, Hungary: Wednesday, February 28 North America: Tuesday, March 6 U.K.: Monday, March 12 According to a press release, "Harvest" combines NAGLFAR's "original sound with the massive thrust of later years. True to the Swedish formula of bringing the harsh bleakness of the black style together with the technical prowess and high-speed assault of death metal, NAGLFAR have created another masterpiece of their genre." Quote
Angelystor Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Bash malopre nadjoh na rapidshare-u album!!! Ali nazalost, pre 5 minuta sam skinuo novi Dark Moor tak da sad zahvaljujuci rsu moram da sachekam josh sat vremena pre nekog novog skidanja. Prokletnici!!! 1 Quote
Grobodan Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 vec se pojavio?!?u leba ti,koja navala dobre mjuze ovih dana. 1 Quote
Angelystor Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 evo da se usrece deca http://rapidshare.com/files/11411631/N_-_H...sicforever_.rar Quote
Hrym Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Ja sa budjavim netom to ne mogu da skinem. Quote
Angelystor Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Koliko vas, koji ste slushali "Pariah", niste imali u glavi da vam odzvanja "That's why I dominate, that's why I remain!!!!". Ok mozda preterujem, ali meni se pre par jutara desilo da mi ta pesma odzvanja u glavi...to je meni barem jedan od najboljih primera zaraznosti, a ta pesma chak mi nije ni medju boljima na albumu. Samo 'tedo' da podsetim kol'ko je taj album dobar : ) "Harvest" mi se za sada chini najslabijim Naglfar albumom. Ima dobrih pesama, ali opet, nije to to...jednostavno su riffovi slabiji, vokal uglavnom se stapa sa pesmom i gubi se i nema nekih pamtljivih trenutaka..prosto pomislim da je vokalne melodije za Pariah napisao Ryden..sto nije nemoguce, zar ne? Nema ovde nichega ni blizu dobrog kao "Enslave The Astral Fortress"...ok, nesto najblize je "Feeding Moloch",koja je odlichna progresivna black pesma, sas sve solazama i prilichno dobrim riffovima. "Breathe Through Me" cenim da ce da bude spot/single, sta vec..veoma brutalna pesma. Albumu dajem 6.5/10 ..mozda gresim, pa chak i ako mi se svidi ovaj album nakon vishe slushanja..to ce biti prvi Naglfar album koji mi se nije nesto svideo ni posle par slushanja, a tu lezi zec. Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Koliko vas, koji ste slushali "Pariah", niste imali u glavi da vam odzvanja "That's why I dominate, that's why I remain!!!!". Ok mozda preterujem, ali meni se pre par jutara desilo da mi ta pesma odzvanja u glavi...to je meni barem jedan od najboljih primera zaraznosti, a ta pesma chak mi nije ni medju boljima na albumu. Pazi, meni ti stihovi već nedeljama odzvanjaju u glavi, a samo sam jednom video spot na HBB-u, a da pritom nikad ranije nisam čuo Naglfar... Eto ti dokaza Quote
Grobodan Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 sta znam,dobar je novi album. nije vrh,ali sasvim solidno izdanje sa masom catchy pesmica,nisu me razocarali sheol ostaje na tronu,ali i ovo cu cesto slusati,kako mi se cini Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Xtra bend... Doduše, otkad sam pročitao u jednom intervjuu da im je namera da skinu Dissection sa trona, manje ih gotivim... Ko mi dira Dissection, iz mesta je najeb'o! Najbolji black bend ikada... Jone, jebem te u sektu. Quote
Hrym Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Sa dissectionom vec ne smeju da se zajebavaju Quote
Angelystor Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Dissection je sam sebe skinuo. Prvo Reinkaosom, a onda i onim "pametnim potezom" kojim je Jon "spustio zavesu" na karijeru.. a Quote
Hrym Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Taj Jonov potez je bend jos vise uzdigao Quote
Grobodan Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Dissection je sam sebe skinuo. Prvo Reinkaosom, reinkaos - nista manje do remek delo daj mu sansi a na dissection tron je seo watain novim albumom Quote
Goxy Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) a na dissection tron je seo watain novim albumom nije tacno! zasto se potencira poredjenje sa dissection?!ne kazem da watain nisu inspirisani donekle njihovom muzikom,ali sigurno im nije ni intencija da budu drugi/novi dissection. muzika dissection-a na svim albumima i watain-a nema toliko slicnosti i zajednickog da bi se govorilo o zameni na "tronu". ukoliko nisi imao nesto drugo na umu?! Edited February 5, 2007 by Goxy Quote
Grobodan Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 trenutno mi reci zamiru pred velicinom novog wataina,pokusao sam da napisem smislen komentar ali ne ide,bice za koji dan novi watain debelo vuce na dissection a tu je i isti,pravi stav prema black metalu Quote
Goxy Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) novi watain debelo vuce na dissection a tu je i isti,pravi stav prema black metalu voleo bih jednom da zajedno preslusamo album,pa da mi ukazes na tacno one segmente u pesmama gde se cuje dissection uticaj.ja znam koje su to pesme,veoma pazljivo sam slusao album,ali nisu tolike da bas debelo vuce kako kazes.watain nije rip off bend. Edited February 5, 2007 by Goxy Quote
Jedite Govna Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 sta je s svedjanima i black metalom, uf'. jos jedan doista fenomenalan bend... Quote
Turin Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 taj watain - da li imalo lici na stari Dissection? Quote
Grobodan Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 moze se reci,ali ne preterano informisi se na temi Quote
Господин Граул Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Naglfar - bend sa najboljim imenom na planeti Zemlji. Inache ne slusham black ali na njih sam nabasao zbog imena. Detaljno sam slushao samo Diabolical i odlichan je. Malo sam slushao i Vittru koji je dosta melodichan, al je produkcija krsh. Ovaj poslednji Pariah je bash krljachina...chini mi se da postaju sve brzi i brzi. Moram taj Sheol da nabavim. Quote
Recommended Posts